ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζάρας: “Να μην πανικοβάλλονται στον Αρη, εύκολα ή δύσκολα θ΄ ανέβει”

Για την κατάσταση στον Άρη και τον Θόδωρο Καρυπίδη μίλησε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής των “κιτρινόμαυρων”, Γιώργος Χατζάρας.

Αναλυτικά, όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τον Άρη: «Εγώ τον Άρη τον είδα με τον Αιγίνιο. Δεν μου έδειξε μία ομάδα με φρέσκο μέταλλο. Είδα πολλές σκουριές. Εγώ έχω μία άλλη φιλοσοφία και το πρέπει να χτίζεις μία ομάδα που να έχει μέλλον. Είσαι Άρης. Δεν λέω ότι όλα τα έχουν κάνει σωστά ή λάθος. Είναι αυτό που εισέπραξα από εκείνο το παιχνίδι.

Δεν μου άρεσε, δεν είχε φρεσκάδα.  Όχι αγωνιστική φρεσκάδα, αλλά πρόσωπα για να μπορείς να στηριχτείς. Ο Ραούλ π.χ. δεν είναι το μέλλον για τον Άρη. Πήρε τον Τζεμπούρ με ένα ποσό που δεν έπρεπε να ξοδεύει τόσα. Πρέπει να έχει ένα ταβάνι, για να μην πάθει αυτά που έπαθε όταν ξόδευε και έπεσε στη Γ’ Εθνική. Αυτό δε θέλω να πάθει, αυτό με φοβίζει στον Άρη».

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια στον Άρη: «Νομίζω ότι εύκολα ή δύσκολα θα την πάρει την κατηγορία. Να μην πανικοβάλλονται. Βέβαια το ξεκίνημα δεν είναι αυτό που περιμέναμε, αλλά να μη πανικοβάλλεται ούτε ο κόσμος, ούτε τίποτε. Αν και με το ιδιοκτησιακό καθεστώς, τον κύριο Καρυπίδη, δεν τα πάω καλά, γιατί έχω μία φιλοσοφία και τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Έχω τους προβληματισμούς μου. Εδώ ζω και ξέρω τι γίνεται. Αλλά ο Άρης είναι μία άλλη υπόθεση. Εύχομαι να πάει καλά και να διαψευστώ».

Για τους παίκτες του Άρη που δεν έχουν πολλή εμπειρία σε μεγάλες κατηγορίες: «Για τους παίκτες υψηλού επιπέδου, ιδίως μέσα στο Χαριλάου, θα είναι εύκολα τα πράγματα. Έξω θα είναι πιο δύσκολα. Εμένα με φοβίζει το οικονομικό μέλλον του Άρη. Εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι αυτός που είναι ιδιοκτήτης. Ξέρω τι λέω. Αυτός είναι ο μόνος φόβος μου για τον Άρη. Και ούτε να τα βάζουν με τον εκάστοτε προπονητή, που είναι το εύκολο θύμα. Ας δουλέψουνε με ηρεμία εκεί και ο Αναστόπουλος και όλα τα παιδιά και νομίζω ότι ο Άρης θα βρει το δρόμο του».

To Top