Χατζάρας: “Ο Άραβας με τα… σουβλάκια και η επιστροφή του Άρη στη Σούπερ λίγκα”

Ο Γιώργος Χατζάρας μίλησε για τον Άρη του παρελθόντος αλλά και αυτόν του μέλλοντος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio:

Για τα προβλήματα του Άρη: Είναι γνωστά τα προβλήματα δεν έπαιρνε σοβαρά τα οικονομικά έσοδα που είχε. Όλο περίμεναν έναν Άραβα που έτρωγε σουβλάκια ο οποίος δεν ερχόταν ποτέ. Αντί να του γίνει μάθημα και να απλώνει τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα, δεν το έκανε και έφτασε εκεί που έφτασε.

Για το άρθρο 44: Είναι λυπηρό ο Άρης να είναι σε αυτή τη κατάσταση. Είναι μεγάλο λάθος να μην έχει τακτοποιηθεί. Πολύ άνθρωποι έχασαν την περιουσία τους χωρίς να φταίνε. Το κακό με τον Άρη είναι ότι δεν βρίσκει σωστούς επενδυτές, μπαίνουν λαμόγια που εκμεταλλεύονται το σύλλογο.Για τη φετινή σεζόν: Καλά έκανε και έπεσε στη γ κατηγορία, έκανε όμως πολλά λάθη. Δεν ήξερε που θα αγωνιστεί μέχρι το τέλος. Το ίδιο γίνετε και στην πολιτική ζωή. Κάνεις δεν λέει την αλήθεια. Αν έλεγαν από την αρχή εγώ πάω στη γ’ κατηγορία δεν θα κατέβαινε κάνεις. Ο Άρης ακόμα πουλάει και όλοι θέλουν να γίνουν ήρωες. Θα έπρεπε να υπάρχει ήδη επενδυτής που να έχει την ομάδα.Θυμάμαι τον Άρη με μεγάλες διοικήσεις. Έχω ζήσει τον Κλεάνθη Βικελίδη, Ψηφιδη, Ναλμπάντη, Παλλα, Κώστα Παπαϊωάννου. Ο Άρης είχε μια αρχοντιά και ήταν κυρίαρχος, έλεγες Άρης και υπερηφανευόσουν.

Για την άνοδο: Έχει τον πρώτο λόγο ο Πανσερραϊκός, μακάρι να χάσει κάποιο πόντο αλλά ο Άρης πιστεύω θα ανεβεί και ως δεύτερος. Τώρα πρέπει να κοιτάξει το μέλλον. Δεν βλέπει το σήμερα ούτε καν το χθες, έτσι δεν χτίζεις επιχειρήσεις.Είχε κακές αντιπολιτεύσεις όπως είχε και η Ελλάδα κακές αντιπολιτεύσεις. Ο Άρης χρειάζεται όραμα.

Για το αν μπορεί να βρεθεί κάποιος να κάνει τον Άρη ξανά μεγάλο: Αν βρεθεί κάποιος και τον αφήσουν από τον ερασιτέχνη και τον σούπερ 3. Θα πρέπει να απογαλακτιστεί, είναι ένας τεράστιος σύλλογος ο οποίος υποφέρει. Δεν νοείται Α εθνική χωρίς Άρη, Αεκ και Λάρισα.

Για το αν θα πήγαινε στον Άρη: Μόνο οργανωτικά θα πήγαινα στην ομάδα. Αν υπήρχε όραμα, οργάνωση και μπορούσα να κάνω αυτό που θέλω.

Για το νομοσχέδιο Κοντονή και το τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας: Το ποδόσφαιρο πάντα το εξουσίαζαν και πάντα υπήρχαν συμμαχίες και κάποιος έκανε κουμάντο. Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο πάτο. Πρέπει να γίνουν σοβαρές κινήσεις από την πολιτεία και την ΕΠΟ. Εάν ο πρόεδρος δεν είχε υπό την επιρροή του την διαιτησία κάνεις δεν θα ασχολούταν και δεν θα ήθελε να γίνει πρόεδρος. Οι αδύναμοι πηγαίνουν με τον ισχυρό πάντα.

Για το greekexit: Aν έφευγαν όλα τα λαμόγια από το ποδόσφαιρο ναι θα ήθελα, αλλά κανείς δεν το επιβεβαιώνει.

Για το αν θα τον δούμε σύντομα στο πάγκο κάποιας ομάδας: Θα δούμε γιατί όσο μεγαλώνεις είσαι ακόμα πιο περίεργος. Οπότε θα δούμε.

To Top