“Στα όρια του ο Άρης. Έγιναν σπασμωδικές κινήσεις το καλοκαίρι, αλλά έχει πιθανότητες να ανέβει”

Ο Γιώργος Χατζάρας συνδύασε ποδοσφαιρικά αλλά και προπονητικά το όνομα του με τον Άρη. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό αέρα της πόλης, εξέφρασε την άποψη του για το τι οδήγησε τον Άρη στην τωρινή κατάσταση, ενώ τόνισε ότι ελπίδες υπάρχουν μόνο αν γίνει το απόλυτο από εδώ και στο εξής.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

“Πιστεύω ότι η χρονιά ήταν στραβωμένη από την αρχή. Αν είχε ξεκάθαρη σκέψη παίζοντας στη Β΄ ή στην Γ΄ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Αν είχε πει από την αρχή ότι θα παίξει στη Γ΄ οι αντίπαλοι του θα ήξεραν τι μεταγραφές θα έπρεπε να κάνουν. Αυτός είναι ο αρνητικός παράγοντας που από Άρης βρίσκεται σε αυτή τη θέση”, είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός για να συνεχίσει:  

“Οι αντίπαλοι του δεν ήξεραν ότι θα παίξει στη Γ΄ Εθνική ο Άρης. Πανσερραϊκός, Καβάλα και Δράμα δεν θα ξόδευαν χρήματα για πρωταθλητισμό το καλοκαίρι. Δεν θα το έκαναν γιατί χρήματα στην κατηγορία αυτή δεν υπάρχουν. Όταν θα κατέβαινε στη Γ΄μία ομάδα όπως ο Άρης, ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ οι άλλες ομάδες θα έκαναν πέρα”.

Για την κόντρα του Άρη με τους υπόλοιπους συνδιεκδικητές της πρώτης θέσης: “Οι άλλοι ετοιμάζονταν για αυτή τη κατηγορία, ενώ ο Άρης δεν ήξερε τι θα κάνει. Έκανε σπασμωδικές κινήσεις το καλοκαίρι. Έτσι δεν κάνεις ομάδα.Αν δεν έχει μία ξεκάθαρη πλεύση το πληρώνεις. Ελπίζω να κάνει το απόλυτο ο Άρης και να υπάρχουν απώλειες των άλλων.Ο Άρης πηγαίνει στα όρια του πλέον, οι άλλοι έχουν μία αβάντα να χάσουν κάποιους βαθμούς.

Έχει πιθανότητες ο Άρης αν κάνει το απόλυτο. Πρέπει να χτίσει το μέλλον του με προορισμό την Σούπερ Λιγκ. Ο βραχνάς των χρεών έφυγε, αλλά επειδή στον Άρη είναι στο DNA του, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας επενδυτής που να έχει την καθολική στήριξη όλων”.

To Top