ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζής στο PRESSARIS: “Ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους ενδιαφερόμενους- Ποιος είναι ο στόχος του ΑΣ”

Στον Ερασιτέχνη μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κατάθεσης ενδιαφέροντος, δρομολογούν τις επόμενες κινήσεις, προκειμένου να εισπράξουν τις απαραίτητες εγγυήσεις από τους πέντε υποψήφιους, ώστε να διεξαχθεί ομαλά η διαδικασία επιλογής του σχήματος που θα λάβει το επόμενο διοικητικό χρίσμα του ποδοσφαιρικού Άρη.

O Γιώργος Χατζής, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη, ανέλυσε στο PRESSARIS τα επόμενα βήματα και τις σκέψεις αναφορικά με τους υποψήφιους.

Ερωτώμενος αρχικά για τις πρώτες εντυπώσεις που αποκόμισαν στον Ερασιτέχνη από τις πέντε προτάσεις, είχε να πει: «Το ζητούμενο είναι η ποιότητα των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, αλλά και οι προθέσεις όλων όσων έχουν ενδιαφερθεί. Σε γενικές γραμμές είμαστε ικανοποιημένοι από τον αριθμό των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος. Το συναίσθημα που κυριαρχεί μέχρι στιγμής, όμως, είναι συγκρατημένη αισιοδοξία».

Για το ποιες είναι οι σκέψεις της επόμενης μέρας στον ΑΣ σε ότι έχει να κάνει με τις προτάσεις: «Ως διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη είναι πολλά τα θέματα που οφείλουμε  να εξετάσουμε το προσεχές διάστημα. Προφανώς και θα γίνει μία σωστή αξιολόγηση όλων των εξετάσεων. Η στάση μας πρέπει και θα είναι ουδέτερη. Δεν στεκόμαστε στα ονόματα των ενδιαφερόμενων. Το συμφέρον του συλλόγου είναι αυτό που μας ενδιαφέρει πρωτίστως. Θα τηρηθούν ίδια μέτρα και σταθμά για όλους τους ενδιαφερόμενους».

Αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να δρομολογήσει ο Ερασιτέχνης, τόνισε: «Την Δευτέρα θα συγκληθεί διοικητικό συμβούλιο. Πρωτίστως θα αναζητήσουμε μία ημερομηνία, ώστε να δώσουν το παρών όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για εμάς η παρουσία όλων των ενδιαφερόμενων ενώπιον των μελών του Ερασιτέχνη. Θεωρούμε ότι η 20η Ιουνίου είναι μία ημερομηνία κατάλληλη για την σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, αναλογιζόμενοι και την απόσταση που πρέπει να διανύσει ο Άλεξ Κάλας από την Αμερική».

Όσον αφορά τις εγγυήσεις που αναμένεται να ζητήσουν από τους ενδιαφερόμενους, επεσήμανε: «Αμέτοχοι δεν μπορούμε εκ των πραγμάτων να είμαστε. Γνωρίζουμε το βαρύ φορτίο που έχουν επωμιστεί. Δεν αποκλείεται να ζητήσουμε από τους ενδιαφερόμενους περισσότερες εγγυήσεις αναφορικά με τις προτάσεις τους, ώστε να έχουμε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Έπειτα, στις προθέσεις μας είναι η δημιουργία ενός επιχειρηματικού πλαισίου, σύμφωνα με το οποίο θα κληθούν να αναλύσουν το πλάνο τους οι πέντε τάσεις. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, ώστε η διαδικασία να είναι αμερόληπτη και να μην αισθανθεί κανείς ευνοημένος η αδικημένος αντίθετα».

Στο ενδεχόμενο αποκλεισμού κάποιας πρότασης, τόνισε: «Δεν έχει νόημα και δεν θα επιχειρήσουμε να αποκλείσουμε κανέναν ενδιαφερόμενο από τη διαδικασία. Ακόμα και ο κ. Ζαμπέτας θα πάρει τις απαντήσεις στα 8 ερωτήματα που μας έχει καταθέσει, έτσι ώστε να μπορέσει να αναλύσει το πλάνο που θέλει. Το σώμα είναι αυτό που θα αποφασίσει. Εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να διασφαλίσουμε μία ομαλή και δίκαιη διαδικασία για όλους».

To Top