Χατζηαποστόλου: “Πρέπει να γίνουν μπαράζ άμεσα, όχι τον Αύγουστο, αλλά…”

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλης Χατζηαποστόλου, και μίλησε για την υπόθεση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών της Γ’ Εθνικής, ανάμεσά τους και τον Αρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις”:

«Με τη λογική αυτής της Ομοσπονδίας που καταστρατηγεί τους κανονισμούς, δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Και στο παρελθόν έχει συμβεί αυτό. Επικυρώνουν τις βαθμολογίες των πλέι οφ και των πλέι άουτ ανάλογα με τα συμφέροντά τους και ποια ομάδα πέφτει και θέλουν να την προστατεύσουν. Η λογική στη Σούπερ Λιγκ όσο και την ΕΠΟ δε βοηθά τον Άρη που έχει με το μέρος του τον κανονισμό, με την έννοια ότι υπάρχουν ομάδες που θα συμπληρώσουν τις κενές θέσεις στην FootballLeague.

Κάποια πράγματα που ακούγονται ότι ο Άρης θα ανέβει χωρίς μπαράζ, είναι… χαζά. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Πρέπει να γίνουν τα μπαράζ μεταξύ των τεσσάρων δευτεραθλητών, να προκύψει μια κατάταξη των ομάδων και αν πληρούν τις προϋποθέσεις αδειοδότησης, θα ανέβουν στην FootballLeague, παίρνοντας τις θέσεις των ομάδων που δε θα δηλώσουν συμμετοχή».

Για τυχόν αποχωρήσεις από την FootballLeague: «Δεν γίνεται να μην είναι 20 οι ομάδες. Ακόμα και οι ΟΦΗ, Εργοτέλης και Νίκη Βόλου να απουσιάσουν, πρέπει να γίνουν τα μπαράζ και μάλιστα άμεσα και όχι τον Αύγουστο. Αυτό θα το στηρίξω στην γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Μπαράζ δε θα γίνουν μόνο αν υπάρχουν τέσσερις ομάδες και απορροφηθούν όλοι οι δέυτεροι της Γ’ Εθνικής. Πάντως από την εμπειρία μου, δεν βλέπω να γίνονται αγώνες μπαράζ».

To Top