Χατζηελευθερίου: “Να κάνουν υπομονή Δόξα και Παναχαϊκή, φαβορί για άνοδο Άρης και ΟΦΗ”

Τις εκτιμήσεις του για την πορεία της Football League κατέθεσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας και πρώην πρόεδρος της ερασιτεχνικής, Ηλίας Χατζηελευθερίου, χαρακτηρίζοντας φαβορί Άρη και ΟΦΗ για την άνοδο, ενώ Παναχαϊκή και Δόξα πρέπει να κάνουν υπομονή.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο sportfmpatras.gr:

Ποιες ομάδες θεωρείτε φαβορί για την άνοδο

“Θεωρώ ότι τον πρώτο λόγο έχουν ο Αρης και ο ΟΦΗ. Αυτές οι δύο ομάδες έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων, με τη δυναμική που έχουν και την αγωνιστική εικόνα που έχουν παρουσιάσει μέχρι τώρα.

Βέβαια τίποτα ακόμη δεν έχει κριθεί αφού το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο.

Πολλά θα εξαρτηθούν αυτή την αγωνιστική στο παιχνίδι της Δράμας και τα δύο της Κρήτης  ΑΟΧ Κισσαμικός-Αρης και ΟΦΗ-Εργοτέλης και την επόμενη αγωνιστική στο Αρης-Δόξα και στο Παναχαΐκή-ΟΦΗ. Αυτές οι αναμετρήσεις θα κρίνουν κατά μεγάλο ποσοστό την υπόθεση άνοδο στη μεγάλη κατηγορία”.

Πως κρίνετε την μέχρι τώρα πορεία της Παναχαικής

“Η Παναχαΐκή είναι στην ίδια κατηγορία με τη Δόξα και αυτή πέρσι αγωνιζόταν στην τρίτη εθνική. Χωρίς αμφιβολία έχει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα μπορούσε να είχε καλύτερη πορεία αν είχε περισσότερες λύσεις, δηλαδή να είχε βοήθεια από τον πάγκο. Στο παιχνίδι της Κυριακής έχω την εντύπωση ότι θα έχει κάποιες ελλείψεις βασικών παικτών και αυτό θα είναι στα μείον γιατί πιστεύω ότι αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν δεν είναι ισάξιοι. Είναι βέβαια μία από τις λιγοστές ομάδες της κατηγορίας η οποία δεν αντιμετωπίζει διοικητικά και οικονομικά προβλήματα και σαν σύλλογος έχει υγεία. Αντίθετα βλέπουμε άλλες ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση αγωνιστικά, όπως ο ΟΦΗ , αλλά να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο διοικητικό και οικονομικό κομμάτι.Το αποτέλεσμα πάντως της Κυριακής θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και την προσπάθεια που κάνει να πλησιάσει τους δύο πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Από την πλευρά μου όμως θα έλεγα ότι τόσο η Παναχαΐκή όσο και η Δόξα θα πρέπει να κάνουν υπομονή γιατί δεν θα πρέπει να ξεχνάνε ότι πέρσι αγωνιζόταν στην τρίτη εθνική και ότι δεν είναι εύκολο αμέσως να ανέβουν και στην super league. Πρώτα να κάνουν καλή ομάδα, να γνωρίσουν καλά την κατηγορία να ξέρουν τι ακριβώς έχουν και τι ζητάνε και μετά να διεκδικήσουν την άνοδο”

To Top