ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζηιωάννου στο PRESSARIS: “Αναμενόμενη η απόφαση της Φουτμπολ Λιγκ-Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”

O Βαγγέλης Χατζηιωάννου, μέλος της νομικής υπηρεσίας του Άρη, έδωσε το παρών στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της Φούτμπολ Λιγκ, εκπροσωπώντας… έμμεσα τον Άρη, όντας εκπρόσωπος του Αγροτικού Αστέρα.

Με τοποθέτηση του στο PRESSARIS χαρακτήρισε αναμενόμενη την απόφαση της χθεσινής συνεδρίασης: «Ήταν αναμενόμενη και έχουμε οργανωθεί άριστα, απόδειξη ότι είχαμε έτοιμη την έφεση η οποία μπορεί και σήμερα (σ.σ. χθες) το βράδυ να καταθέσουμε. Όπως επίσης, αναμενόμενο ήταν και το έργο που σκηνοθέτησε ο κ. Κούγιας που για τους δικούς του λόγους δεν θέλει τον Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ. Οι εκπρόσωποι αποφάσισαν πρωτάθλημα με 18 και όχι 20 ομάδες, όπως προέβλεπαν οι προηγούμενες συνεδριάσεις της Φούτμπολ Λιγκ. Υπάρχει άλλωστε και ανάλογη απόφαση στις 10/6/15 από την ΕΠΟ».

Όσον αφορά την στάση του Αλέξη Κούγια, ο Βαγγέλης Χατζηιωάννου, τόνισε: «Επέμενε να παρθεί η απόφαση στις 2 Σεπτεμβρίου, την ημέρα, δηλαδή, της κλήρωσης του πρωταθλήματος. Κι αυτό για να “καθαρίσει” την υπόθεση και να μην ανέβει ο Άρης».

Aναφορικά με το επόμενο βήμα και το ποιο θα είναι αυτό, είπε: «Έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Θα προσφύγουμε άμεσα και από τις πληροφορίες που έχω η υπόθεση θα συζητηθεί την Πέμπτη. Τα έχουμε όλα μεθοδευμένα. Η αντίδραση μας είναι άμεση».

To Top