Χατζηιωάννου στο PRESSARIS: "Νίκη πρώτα του λαού του Άρη και μετά των νομικών"!

Από τα πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις τελευταίες εξελίξεις ήταν ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιωάννου, ο οποίος μαζί με τον Χρήστο Γρόλλιο σήκωσαν το νομικό βάρος στην υπόθεση της αίτησης ανάκλησης. Ο Χατζηιωάννου μίλησε στο PRESSARIS.

“Πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα. Η απόφαση αυτή ήταν μια νίκη πρώτα του λαού του Άρη, ο οποίος βρέθηκε στις επάλξεις και έδωσε τη δική του μάχη. Μετά έρχεται η συνδρομή των νομικών, αλλά χωρίς αυτή την ενέργεια του κόσμου δεν θα μπορούσε τίποτα να σημειωθεί” τόνισε χαρακτηριστικά ο Χατζηιωάννου.

Ο νομικός υπογράμμισε στη συνέχεια ότι: “Πράγματι τα… προγνωστικά ήταν σε βάρος του Άρη, μια και μέσα σε λίγες μέρες θα έπρεπε να αναστραφεί μια απόφαση σχετικά με την ομάδα, αλλά υπήρχε συνολική προσπάθεια. Καταδείξαμε στο δικαστήριο, ότι πρόκειται για υπόθεση όπου ο ‘ένας είναι εναντίον όλων’ μέσα στον Άρη και η έδρα κατανόησε τη σημασία των όσων επισημάνθηκαν”.

Παράλληλα χτύπησε το “καμπανάκι”: “Ο Άρης πρέπει να κινηθεί άμεσα. Να ζητήσει αναβολή του πρωταθλήματος και παράταση μεταγραφών. Είναι αναγκαίο να υπάρξει… χθες, μια διοίκηση που θα αναλάβει τον σύλλογο και εκ πείρας σας λέω ότι απαιτούνται άμεσα μεταγραφές. Ο Άρης να δημιουργήσει μια ομάδα Football League και να δρομολογήσει τις ενέργειες της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία, όπου ανήκει.  Οι παίκτες είναι αυτοδίκαια ελεύθεροι. Ακούγεται ότι θα μείνουν, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ακόμα και να μείνουν όλοι, χρειάζεται ενίσχυση”.

To Top