Χατζηνικολάου: “Ανταγωνιστική ομάδα πρώτα στην πόλη και μετά στο πρωτάθλημα”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου εμφανίστηκε αποφασισμένος να πετύχει στην πρόκληση της καριέρας του, να αναλάβει τον Άρη, ομάδα της καρδιάς του, σε μια πολύ δύσκολη καμπή της ιστορίας του. Υποσχέθηκε αξιοπρεπή πορεία και ελκυστικό ποδόσφαιρο και ευχήθηκε να μείνει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα πίσω η περσινή χρονιά.

Ο νέος τεχνικός του Άρη τόνισε κατά την παρουσίασή του πως “θεωρώ δώρο Θεού και ευλογία σε κάθε Έλληνα προπονητή να έρθει σε αυτήν την ομάδα, πολύ περισσότερο σε μένα που πέρασα από αυτό το σωματείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ηλιάδη για την τιμή. Δεν χρειάζονται πολλές κουβέντες. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε αξιοπρεπή πορεία της ομάδας, παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και να φύγουμε από την περσινή χρονιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε τις θέσεις για τις μεταγραφές των άνω 24 ετών παικτών και για τους υπόλοιπους, θέλουμε παίκτες που είχαν διακριθεί στις ομάδες τους και έχουν μια εμπειρία. Ο κόσμος έβαλε πλάτη πέρσι και θέλουμε να κάνει το ίδιο και φέτος. Αν δεν υπάρχει ομοιογένεια και διάθεση για δουλειά και πίστη, δεν θα καταφέρουμε τίποτα”.

Ρωτήθηκε για ποιον λόγο δεν ήρθε πέρσι μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου και απάντησε πως “είχα συμβόλαιο και εκτός από συμβόλαιο υπάρχει και λόγος. Και γω τιμάω τον λόγο μου. Έτσι όπως κινήθηκαν κάποιοι με έβαλαν απέναντι σε όλους…”.

Ρωτήθηκε για τις μεταγραφικές κινήσεις και απάντησε πως “θέλουμε να καλύψουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών που έχουμε στοχεύσει μέχρι να φύγουμε στη Βουλγαρία. Ονόματα δεν μπορούμε να δώσουμε. Η διοίκηση ανέλαβε μια κατάσταση και μπήκε σε έναν κικεώνα με το άρθρο 99. Πρέπει να πατήσουμε κάπου σταθερά και να μπορέσουμε να κινηθούμε. Γνωρίζετε ότι οι μεταγραφές δεν εξαρτώνται μόνο από μας… Πριν από πέντε λεπτά είπα ότι οι προτεραιότητές μας είναι κυρίως στον άξονα, να βρούμε τους παίκτες άνω των 24 ετών. Είμαστε κοντά στο να αποκτηθούν αυτοί οι παίκτες. Θα δείτε σε 2-3 μέρες. Όσον αφορά τις ανανεώσεις δεν είναι μόνο δικό μας θέμα, αλλά ας ξεχάσουν όλοι ότι θα περνούν από εδώ και θα παίρνουν τα χρήματα που έπαιρναν παλιότερα…”.

Για το πως οριοθετεί την αξιοπρεπή πορεία υπογράμμισε πως “αν περιμένετε να σας πω θέση, δεν θα πω, αλλά δεν θα βρεθεί η ομάδα στην θέση που βρέθηκε πέρσι το σωματείο αγωνιστικά, διοικητικά και στο θέμα των μεταγραφών που γινόταν τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης ήταν πέρσι εύκολος στόχος, φέτος δεν θα είναι! Αν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα και ο Άρης είναι τεράστια ομάδα και το ξέρω καλύτερα από τον καθένα εδώ μέσα, δεν πρέπει να κοιτάς μόνο την έδρα σου. Αν θυμάμαι καλά την εποχή του (Αντώνη) Γεωργιάδη είχε κάνει πολλά “διπλά”. Δεν χρειάζεται να προσέχει μόνο την έδρα της, αλλά να φτιαχτεί και να γίνει ανταγωνιστική ομάδα, κυρίως στην πόλη της και μετά στο πρωτάθλημα”.

 

To Top