ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατζηνικολάου: “Ο κόσμος 12ος παίκτης, έχει προβάδισμα με ΟΦΗ”

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχοντας περάσει από τους πάγκους και των δυο ομάδων μίλησε για το αυριανό Άρης-ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Μετρόπολις” για:

– το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΟΦΗ: «Με την αλλαγή προπονητή στον ΟΦΗ οι ποδοσφαιριστές θα θέλουν να δείξουν ζήλο και θα κάνουν πιο δύσκολο το έργο του Άρη. Πάντως ο Αρης έχει το προβάδισμα γιατί παίζει εκτός έδρας και ο ΟΦΗ δεν είναι τόσο καλός στο τελευταίο διάστημα. Επειδή διεκδικούν την άνοδο και οι δύο και είναι ομάδες με μεγάλη δυναμική και με κόσμο και ομάδες όπως ο Άρης, ο ΟΦΗ, η Παναχαϊκή ή η Λάρισα ή τα Γιάννενα είναι ομάδες Super League, έχουν κόσμο και ένα βαρύ όνομα και μπορεί να είναι ισάξιες με τις άλλες ομάδες».

– τον ΟΦΗ και το νέο προπονητή: «Η αλλαγή προπονητή βοήθησε στην ψυχολογία των παικτών. Προσπαθούν να αλλάξουν το αρνητικό κλίμα και την κακή εικόνα με έναν νέο προπονητή. Θα θέλουν να δείξουν το κάτι παραπάνω για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και μια θέση στην ενδεκάδα. Δεν νομίζω ότι θα είναι μεγάλη η διαφορά του ΟΦΗ».

– τον Άρη: «Γρήγορα κέρδισε ένα παιχνίδι εκτός, έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό, τον πρωταθλητή, είχε μια πάρα πολύ καλή παρουσία. Αυτά θα είναι στα σύν του».

– το που υπερτερεί ο Άρης: «Έχει καλύτερο υλικό, πιο μεγάλα ονόματα που μπορούν να αλλάξουν τη ροή του παιχνιδιού. Έχει ένα προβάδισμα. Η παρουσία του κόσμου μέσα στο Χαριλάου θα τον βοηθήσει, είναι ο 12οςπαίκτης του».

 

To Top