Χατζηνικολάου: “O Άρης χρειάζεται σύμπραξη όλων των δυνάμεων του-Θέλουν χρόνο παίκτες και προπονητής”

Ο άλλοτε τεχνικός του Άρη, Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στα ερτζιανά της πόλης για την φετινή πορεία των “κίτρινων”, τις μεταγραφές και τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο “Αθλ. Μετρόπολις”:

Για το αν παρακολουθεί τον φετινό Άρη: “Παρακολουθώ τον Άρη καθημερινά. Προσπαθεί να βρει την ηρεμία του, για΄τι από το καλοκαίρι μέχρι τώρα πέρασε αρκετούς σκοπέλους.Προσπαθεί να βρει και την αγωνιστική του ταυτότητα. Υπήρχε το πρόβλημα και με τον Κάμπος. Ευελπιστώ ότι μέχρι το τέλος της χρονιάς θα πάει καλύτερα. Το εύχομαι…”.

Για την τωρινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: ” Ότι χρειάζεται και χρειαζόταν ενίσχυση η ομάδα ήταν ορατό από το καλοκαίρι. Μόνο το όνομα και η φανέλα δεν αρκούν. Αυτό φαίνεται και με κάποια άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν. Πιστεύω ότι οι νέοι παίκτες θα αλλάξουν τον Άρη. Δεν ξέρω το κατά πόσο γρήγορα θα προσαρμοστούν για να δώσουν αυτό που πραγματικά μπορούν. Όσο πιο γρήγορα μπουν στο πνεύμα της κατηγορίας τα αποτελέσματα θα είναι ορατά”.

Για την επιλογή του Ντομπρασίνοβιτς: “Δεν χρειάζεστε να βιαστούμε να τον κρίνουμε.Προπονητικά δεν μπορώ να τον κρίνω. Ούτε την φιλοσοφία του, ούτε τα αποτελέσματα του.Πρέπει να τον αφήσουν χωρίς πίεση και να είναι όλοι δίπλα του. Τουλάχιστον δέκα αγωνιστικές και βλέπουμε. Ας είναι όλοι κοντά του. Ο Άρης χρειάζεται σύμπραξη από όλες τις δυνάμεις. Δημοσιογράφους, διοίκηση, παλαίμαχους. Κάτι που βέβαια εγώ δεν είχα”.

Για το αν είναι επιλογή ρίσκου: “Δεν νομίζω να τον έχει αφήσει ξεκρέμαστο ο Καλαϊτζίδης. Γνωρίζει την κατάσταση, την ομάδα.Θα είναι δίπλα του και θα τον ενημερώνει. Αν έχει την στήριξη του πιστεύω θα έρθουν τα αποτελέσματα. Φυσικά και περιέχει ρίσκο η επιλογή του”.

Για το αν θα άλλαξε κάτι από την δική του παρουσία στον Άρη: “Δεν πρόλαβα και να κάνω πολλά. Ήμουν λίγο διάστημα στην ομάδα.Νομίζω ότι δικαιώθηκα εν μέρει.Αυτά που έλεγα τότε στη διοίκηση Ηλιάδη για κάποιους ανθρώπους, που δεν μπορούν να βοηθήσουν και θα είναι επικίνδυνο αν μείνουν ή έρθουν δικαιώθηκα. Δικαιώθηκα για΄τι ότι είχα πει βγήκε. Απλά δεν είχε υπομονή ο κόσμος”.

To Top