Χατζηστραβός: «Μας πικραίνει έτσι όπως χάσαμε»

 

Ο παίκτης του Πανσερραϊκού Ζήσης Χατζηστραβός, ήταν ιδιαίτερα στεναχωρημένος με τον τρόπο που έχασε η ομάδα του στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων απέναντι στον Άρη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί μέχρι το τελευταίο λεπτό τα έδωσαν όλα για να πάρουμε την ισοπαλία. Ο Άρης ως γηπεδούχος ξέραμε πως θα μας πίεζε πολύ, σε πολλά σημεία του παιχνιδιού απορροφήσαμε αυτή την πίεση και είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας. Στο τέλος τόσο η πίεση του κόσμου όσο και οι πολλές κάρτες που είχαμε δεχτεί οδήγησαν σε πολλές στημένες φάσεις τον Άρη και τελικά δεχτήκαμε το γκολ. Όταν δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό πικραίνεσαι πολύ και σου αφήνει ένα συναίσθημα αδικίας. Βέβαια αυτό θα μας πεισμώσει σαν ομάδα και θα παρουσιαστούμε στο μέλλον καλύτεροι».

Τέλος κατέληξε:
«Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι για να πιέσουμε ψηλά, αλλά ο Άρης μας δημιούργησε πολλά προβλήματα και πολλές φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 25′ δημιουργήσαμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο συνειδητά προσπαθήσαμε να κλείσουμε καλύτερα τους χώρους και να φύγουμε στην κόντρα. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ήταν φυσιολογικό λόγω της κούρασης και της πίεσης που ασκούσε ο Άρης».

To Top