ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζισαφί: Κερδίζει τον… Αΐλτον στην κούρσα για τα αριστερά

Ο Άρης έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Εχσάν Χατζισαφί, προκειμένου να ενισχυθεί στα αριστερά της άμυνάς του, αλλά και στη μεσαία γραμμή.

Οι δύο πλευρές ήταν σε επικοινωνία τις τελευταίες μέρες, διαφορά ιδιαίτερη στο οικονομικό δεν είχε υπάρξει εξ΄αρχής, οπότε ήταν σχετικά εύκολο να έρθουν σε συμφωνία.

Αυτό που απομένει, όμως, είναι ο διεθνής Ιρανός να μείνει ελεύθερος από την τωρινή του ομάδα, την Τρακτόρ, στην πατρίδα του.

Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να έχει ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος φημολογείται πως είναι και πολύ καλός προσωπικός του φίλος, ώστε να επικυρωθεί το “διαζύγιο”.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Άρη φαίνεται να προτιμούν τον άλλοτε παίκτη του Πανιώνιου και του Ολυμπιακού, από τον Αΐλτον της Στουγκάρδης, που έχει προταθεί.

Αρχικά, διότι για τον 25χρονο Βραζιλιάνο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνει ελεύθερος ή όχι από τον γερμανικό σύλλογο κι έπειτα ο Χατζισαφί είναι ποδοσφαιριστής που γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ μπορεί εκτός από λύσεις ως αριστερό μπακ να βοηθήσει και στα χαφ, εφόσον ο Άρης επιλέξει να παίξει με 4-3-3.

To Top