ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χατζισαφί, στόπερ και σκέψεις για νεαρό φορ από… Ασία στην ατζέντα του Άρη

Αυτή την στιγμή στον Άρη προτεραιότητα έχει η απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα, ενός κεντρικού αμυντικού για εναλλακτική του Λίντσεϊ Ροζ, ενώ παράλληλα τηρείται στάση αναμονής για τον Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Ιρανός αγωνίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (3/9) στον τελικό του Κυπέλλου με την νυν του ομάδα, Τρακτόρ Σάζι. Αυτό θα είναι -εκτός απροόπτου- και το τελευταίο του ματς στην πατρίδα του, καθώς υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Άρη εδώ και καιρό.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν αποσύρει το ενδιαφέρον τους για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή και περιμένουν να μάθουν πότε θα είναι στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την συμφωνία του με την ομάδα.

Ο ίδιος, μάλιστα, το προηγούμενο διάστημα είχε ρωτήσει για το πότε θα δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας, καθώς αν δεν προλάβει την προθεσμία (7 Σεπτεμβρίου), τότε στην Ευρώπη με τον Άρη θα μπορέσει να παίξει μόνο στους ομίλους της διοργάνωσης, εφόσον προκριθεί σε αυτούς.

Παράλληλα, ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει οριστικά τι θα γίνει με τον Ούγκο Σόουζα, με τον οποίο φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Όσον αφορά την επίθεση, στην ατζέντα του Άρη υπάρχει μία ξεχωριστή περίπτωση, ενός νεαρού επιθετικού από την Ασία. Παίκτης που θα έχει μεταπωλητική αξία, όμως ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το αν οι “κιτρινόμαυροι” θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

To Top