ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζόγλου: “Ο κόσμος του Άρη… ανυπομονεί να πάει στο γήπεδο από τώρα”!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου μίλησε για την τρέλα διαρκείας των κιτρινόμαυρων και τους στόχους της νέας χρονιάς.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Κάποια στιγμή πέρσι πρέπει να πέταξες και το παιδί σου από την χαρά σου έτσι; (γέλια)

Ναι από την χαρά μου, αλλά ευτυχώς ήταν ελεγχόμενο (γέλια).

Ήσουν από τους ανθρώπους που δεν έκρυψαν το καλό τους προαίσθημα για τον Άρη πέρσι. Φέτος τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, τι λες;

Ήταν ένα αίνιγμα η πορεία μας πέρσι, θα έλεγα αρκετά αμφίβολη. Στην πορεία τα πράγματα πήγαν πολύ καλύτερα. Δεν περίμενα να τερματίσουμε στην 5η θέση καθώς όλοι ήμασταν πολύ επιφυλακτικοί ειδικά στην αρχή της χρονιάς. Όμως πρέπει να είμαστε πάντα κοντά στον Άρη και να βοηθάμε. Ο καλός φίλος, στα δύσκολα φαίνεται. Και η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο φέτος, του χρόνου θα πρέπει να κυνηγήσουμε ακόμα υψηλότερη θέση.

Σχετικά με το πανδαιμόνιο που γίνεται τις τελευταίες μέρες με τα διαρκείας, είσαι ένα παράδειγμα ανθρώπου και συγκεκριμένα της οικογένειας του Άρη που ό,τι και αν συνέβαινε έλεγες θα πάρω διαρκείας , θα στηρίξω την ομάδα.

Φυσικά στηρίζουμε την ομάδα. Αν από την αρχή της χρονιάς μου έλεγαν ότι θα τερματίζαμε στην 5η θέση θα ήμουν ενθουσιασμένος. Αν εξαιρέσει κανείς την «κοιλιά» που κάναμε στην μέση της χρονιάς με την αλλαγή του προπονητή και 2-3 παιχνίδια, ο Άρης έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ήταν ομάδα, που χαιρόσουν πραγματικά να παρακολουθείς. Περιμέναμε τις Κυριακές για να πάμε στο γήπεδο. Και φυσικά πρέπει να δοθούν τα εύσημα και στους ίδιους τους παίκτες που δεν μας απογοήτευσαν αλλά και στον προπονητή μας, τον Σάββα Παντελίδη, ο οποίος έδειξε πραγματικά ότι αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα.

Κάποια στιγμή, ο Θεόδωρος Καρυπίδης δήλωσε ανοιχτά πως έχουμε στόχο να φτάσουμε και τα 12.000 διαρκείας. Αυτό σίγουρα θα είναι και ένα δείγμα πως ο κόσμος του Άρη στέκεται δίπλα του και μάλιστα με σκοπό να γίνει και το «ένα βήμα παραπάνω». Εσύ πως το σχολιάζεις αυτό;

Αυτό που έχω να πω είναι πως πραγματικά ο κόσμος του Άρη ανυπομονεί για την στιγμή που θα πάει στο γήπεδο, θέλει να πάρει διαρκείας και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα. Όμως πρέπει να λαμβάνεται υπόψη και η οικονομική κρίση που υπάρχει στις μέρες μας, γιατί πραγματικά υπάρχουν οπαδοί που στερούνται για να έρθουν στο γήπεδο. Επομένως, αν θα είναι και το οικονομικό κομμάτι προσιτό , θα είναι ακόμη πιο εύκολο να γεμίσει το γήπεδό μας.

Και για να γίνουν φυσικά και καλύτερες μεταγραφές έτσι;

Ακριβώς, θεωρώ πως γίνονται σωστά βήματα. Φυσικά ο προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής γνωρίζουν πολύ καλύτερα τι χρειάζεται η ομάδα.

Ο Άρης αλλάζει σύστημα , είναι πιο επιθετικό αυτό το 4-3. Εσένα πως σου ακούγεται;

Και πέρσι η ομάδα έπαιζε επιθετικά γιατί κακά τα ψέματα, το επιθετικό ποδόσφαιρό προσφέρει μεγαλύτερο θέαμα και περισσότερα γκολ. Είναι αυτό που ανυπομονεί να δει και ο κόσμος, την μπάλα στα δίχτυα.

Ειπώθηκε πως την περσινή χρονιά, ο Άρης ήταν δεύτερος καλύτερος επιθετικά μαζί με τον Ολυμπιακό, αλλά ο χειρότερος αμυντικά όχι όμως για τον αριθμό των γκολ που δέχτηκε, αλλά με βάση τις φάσεις που δημιουργούσαν οι αντίπαλοι όπως για παράδειγμα οι αγώνες με Λεβαδειακό και Ξάνθη. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Ποια είναι η δική σου γνώμη;

Για να κάνεις μια καλή ομάδα, πρέπει να ξεκινήσεις από τον τερματοφύλακα και την άμυνα. Ο πρωταθλητής συνήθως είναι η ομάδα που έχει δεχτεί τα λιγότερα γκολ. Οπότε ξεκινάς από εκεί και έπειτα φυσικά παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο που θα βοηθήσει και επιθετικά την ομάδα. Αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχεις την σιγουριά ενός ικανού τερματοφύλακα και μιας πολύ δυνατής άμυνας για να γίνονται όσο το δυνατόν λιγότερες ευκαιρίες για τον αντίπαλο.

Ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος του Άρη για την σεζόν 2019-2020;

Αρχικά να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα, ίσως και σε καλύτερη θέση. Επιπλέον το κύπελλο πιστεύω πως είναι ένας εφικτός στόχος. Τέλος, σχετικά με την Ευρώπη, θέλουμε να δούμε την ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο γιατί μας έχουν λείψει αυτά τα παιχνίδια, τα περιμένουμε με ανυπομονησία. Εύχομαι όλο και περισσότερα διαρκείας και καλύτερες βραδιές για τον Άρη μας!

To Top