ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χατζόγλου: «Χάρμα οφθαλμών στο πρώτο μέρος ο Άρης, αλλάζει την ομάδα ο Μάντζιος»

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Χατζόγλου, μίλησε για τη νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ και τις αλλαγές που φέρνει ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7…

Για το χθεσινό παιχνίδι:

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αλλά αυτό δεν υποβαθμίζει την ομάδα μας. Στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης ήταν χάρμα οφθαλμών. Είχε αλληλοκαλύψεις, άλλαξε ο Μάντζιος τον τρόπου που κάνει η ομάδα άμυνα. Πρώτη φορά είδα τον Ματίγια να γυρίζει τόσο πίσω για να καλύψει. Το μόνο θέμα είναι ότι θα έπρεπε να το τελειώσουμε στο πρώτο. Στο δεύτερο κάναμε κάποια λάθη, αλλά η μπάλα δεν μας τιμώρησε και πήραμε τους βαθμούς.

Για το τακτικό κομμάτι:

Η ομάδα φάνηκε ότι έχει προσανατολισμό, ότι ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο και πως είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον. Στο πρώτο ημίχρονο μόνο ένα σουτ είχαν ουσιαστικά. Στο δεύτερο ημίχρονο για να ανέβει ο Παναθηναϊκός βοήθησε και η διαιτησία.

Για την νοοτροπία που πρέπει να περάσει ο Μάντζιος στην ομάδα:

Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει κουμάντο στην ομάδα. Αυτός που τους ανεβάζει και τους κατεβάζει. Ότι νιώθει ο προπονητής το περνάει στους παίκτες. Νομίζω ότι ο προπονητής μας έχει τις γνώσεις να το παλέψει. Μέχρι τώρα βλέπω ήδη αλλαγές σε όλους τους παίκτες.

Ενώ συνέχισε:

Είναι ένα στοίχημα και για εκείνον, μια ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Θα βοηθήσει η διακοπή, είναι σημαντικό ότι έρχεται μετά από νίκη. Θέλει προσοχή να μην πιστέψουμε πως είμαστε πρώτοι και τελείωσαν όλα.

Για τις δυνατότητες της ομάδας:

Έχουμε καλύτερο ρόστερ από πέρυσι. Και βλέπουμε ότι και οι άλλοι κάνουν “λάθη”. Ο Ολυμπιακός χθες δεν κέρδισε, η ΑΕΚ έχασε. Εμείς χάσαμε δύο βαθμούς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά αποφύγαμε την ήττα που ήταν σημαντικό όπως ξεκίνησε το ματς. Πρέπει από δω και πέρα να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι. Αν προσέξουμε τον εαυτό μας θα πάμε καλά. Φέτος η ομάδα είναι καλύτερη, οι παίκτες είναι καλύτεροι.

Για τον Ματέο Γκαρσία:

Την αξία του την ξέρουμε. Έχει δουλέψει ξανά στον Άρη. Δεν είναι θέμα να μπει στην ομάδα, είναι ήδη στην ομάδα. Και αυτός πιστεύω ότι θα βοηθήσει πάρα πολύ.

Για τις ακαδημίες:

Πρέπει να ρίξουμε βάρος στις ακαδημίες. Ομάδα χωρίς βάση δεν μπορεί να προχωρήσει, να κάνει συνέχεια μεταγραφές. Πρέπει να βγαίνουν παιδιά. Δεν γίνεται να βγάζει 3 και 4 τον χρόνο, αλλά και ένας να βγει κέρδος είναι. Ως Αρειανός θα σου δώσει και το κάτι παραπάνω.

To Top