ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χατ-τρικ ο Κριστιάνο, τεσσάρα η Ρεάλ! (video)

Με… εκκωφαντικό τρόπο έβαλε τέλος στην αφλογιστία του ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος βρήκε δίχτυα τρεις φορές απέναντι στην Αλαβές και οδήγησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 4-1. Κάπως έτσι, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν παρέμεινε στην κορυφή της La Liga με 24 βαθμούς σε 10 αγωνιστικές κι ενώ Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο (ματς λιγότερο αμφότερες) είναι στο -5 και -6 αντίστοιχα.

Μόλις στο 7ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έδειξαν να… σοκάρουν την βασίλισσα. Ο Κέιλορ Νάβας έκανε τραγική έξοδο, η άμυνα δεν λειτούργησε γενικά καλά και ο Ντέιβερσον από κοντά άνοιξε το σκορ για τη νεοφώτιστη ομάδα. Στο 17’, όμως, ο CR7 επανέφερε την… ισορροπία με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (που προέκυψε από χέρι του Ντέιβερσον και πιο συγκεκριμένα… αγκώνα). Δίχως να εντυπωσιάζει, η Ρεάλ βρήκε τον τρόπο να φέρει «τούμπα» την κατάσταση. Στο 33’, ο Κριστιάνο έπιασε διαγώνιο σουτ, η μπάλα βρήκε στον Φεντάλ, άλλαξε ελαφρώς τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της Αλαβές για το 2-1.

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να προκαλέσουν κάποια… ανησυχία στους μερένχες, απειλώντας σε δυο-τρεις περιπτώσεις στην αρχή του δεύτερου μέρους, όμως, δεν τα κατάφεραν και εν συνέχεια η Ρεάλ ήλεγξε απόλυτα την αναμέτρηση. Ο Ρονάλντο έχασε πέναλτι στο 78’, αλλά ήρθαν ακόμα δύο… μαδριλένικα τέρματα στο νήμα του αγώνα. Ο Μαρσέλο βρήκε με βαθιά μπαλιά τον Μοράτα και ο Ισπανός στο 84’ κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, προτού δύο λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο ολοκληρώσει το προσωπικό του χατ-τρικ (σε συνεργασία με τον Μαρσέλο) και βάλει το… κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 4-1, σε ένα «ήρεμο» απόγευμα για τους πρωταθλητές Ευρώπης.

To Top