“Χειροπέδες” σε Μακ Κόλουμ, Ντούβνιακ!

Δύο παίκτες είναι επικίνδυνοι για τον Πανιώνιο στο επιθετικό κομμάτι και αυτούς ο Άρης σήμερα όχι απλά τους περιόρισε, αλλά τους… εξαφάνισε και τους έκανε αρνητικούς πρωταγωνιστές του αγώνα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Έρικ Μακ Κόλουμ είχε 18 πόντους μέσο όρο πριν το σημερινό παιχνίδι και έδινε κατά μέσο όρο 16,5 βαθμούς αξιολόγησης στην ομάδα του. Ο Άρης με την άμυνα που έπαιξε πάνω του, ατομικά και ομαδικά, τον περιόρισε στους 10 πόντους με 3/15 σουτ εντός παιδιάς (2/11δπ., 1/4τρ.), αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Ο Μακ Κόλουμ δεν κατάφερε να δώσει ούτε μία ασίστ σε 30 λεπτά συμμετοχής!

Τα ίδια και ο Ούρος Ντούβνιακ, παίκτης που έχει “σκοτώσει” τον Άρη δύο φορές στο παρελθόν. Ο Σέρβος έμεινε στους 3 πόντους με 1/4 σουτ (0/2δπ., 1/2τρ.) και καμία ασίστ επίσης…

Αν συνυπολογίσει κανείς πως ο Μίλμπουρν είναι τρίτος σκόρερ του Πανιωνίου και έμιενε στους 3 πόντους με 1/6 σουτ, αντιλαμβάνεται ο καθένας πόσο καλή δουλειά έκανε ο Άρης πάνω στα ατού των κυανέρυθρων.

Συνολικά οι τρεις παίκτες του Πανιωνίου είχε 16 πόντους με 4/5 βολές, 3/17 δίποντα και 2/8 τρίποντα! Μόνος του ο Αθηναίου έβαλε 16 πόντους σήμερα…

 

To Top