Χειρουργήθηκε ο Μαουρίσιο, οριακά προλαβαίνει το ματς με τον Άρη

Ο Μαουρίσιο Σιλβέιρα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου στο «Υγεία» το απόγευμα της Παρασκευής (19/03) και υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση αποκατάστασης της μερικής ρήξης μηνίσκου στο γόνατο, που υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης (17/03).

Η επέμβαση ήταν απόλυτα επιτυχής και ο Βραζιλιάνος μέσος θα απουσιάσει για περίπου 20-25 μέρες από τα γήπεδα. Με απλά λόγια θα χάσει τόσο το κυριακάτικο (21/03, 15:00) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στην πρεμιέρα των εφετινών πλέι-οφ, όσο και το ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», την Κυριακή 4 Απριλίου.

Από εκεί και πέρα, θα είναι θεωρείται δύσκολη η παρουσία του και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως και οριακή επίσης η συμμετοχή του στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με τον Άρη στις 18 Απριλίου.

Ο Μαουρίσιο, λίγο πριν υποβληθεί στην επέμβαση, ανέβασε ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να ευχαριστήσει εκείνους που του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. «Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για όλα τα μηνύματα στήριξης και τη θετική ενέργεια. Όλα θα πάνε καλά» έγραψε ο 32χρονος μέσος στον λογαριασμό του.

To Top