Χειρότερος όλων στο Euro ο Χαλκιάς!

Η Εθνική ομάδα των συμφερόντων έχει ήδη μία πρωτιά! Σύμφωνα με το δημοσίευμα της “bleacher report” η ελληνική ομάδα έχει τον χειρότερο τερματοφύλακα στο Euro! Δεν είναι άλλος από τον Κώστα Χαλκιά!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της έγκυρης “bleacher report” η Εθνική ομάδα έχει τον χειρότερο πορτιέρο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. “Οι Έλληνες που παραδοσιακά δεν δέχονται πολλά γκολ, αλλά μετά την απόσυρση από την ενεργό δράση του εθνικού ήρωα Νικοπολίδη, είναι δύσκολο να μετρήσεις πόσο έχουν συμβάλλει σε αυτό οι διάδοχοί του… Οι Άγγλοι φίλαθλοι ίσως είναι εξοικειωμένοι με τον Κώστα Χαλκιά που έπαιξε τη σεζόν 2005-06 στην Πόρτσμουθ. Τώρα είναι 37 (κλείνει τα 38 στις 30/5) και παίζει στη χώρα του για τον ΠΑΟΚ. Θα αποδειχθεί αρκετά μεγάλος αυτός το καλοκαίρι; Θα το μάθουμε σύντομα”.

Κορυφαίος τερματοφύλακας αναδείχτηκε ο Ίκερ Κασίγιας, δεύτερος ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν και τρίτος ο Πετρ Τσεχ. Οι υπόλοιποι: Νόιερ (Γερμανία), Γιορίς (Γαλλία), Στεκέλενμπουργκ (Ολλανδία), Χαρτ (Αγλλία), Στσέσνι (Πολωνία), Ακινφέεφ (Ρωσία), Ρουί Πατρίσιο (Πορτογαλία), Ίσακσον (Σουηδία), Γκίβεν (Ιρλανδία), Σόρενσεν (Δανία), Πλετίκοσα (Κροατία), Σοβκόβσκι (Ουκρανία), Χαλκιάς (Ελλάδα).

 

To Top