Χιλιάδες φίλοι της Αθλέτικ και της Ρεάλ Σοθιεδάδ συνόδευσαν τις αποστολές πριν από τον τελικό (video)

Χιλιάδες φίλαθλοι της Αθλέτικ και της Ρεάλ Σοθιεδάδ αψήφησαν την πανδημία και τα μέτρα κατά τον αποχαιρετισμό των αποστολών των δύο ομάδων, που ταξίδεψαν στη Σεβίλλη για τον τελικό του Copa del Rey.

Εντυπωσιακές εικόνες, αλλά σε τελείως λάθος εποχή από τους φιλάθλους της Αθλέτικ και της Ρεάλ Σοθιεδάδ, πριν από τον τελικό του Copa del Rey μεταξύ των δύο ‘γιγάντων’ της Χώρας των Βάσκων. Ο αγώνας του Σαββάτου αφορά τη διοργάνωση του 2020 και για πρώτη φορά μετά τη δεκαετία του ’80 οι δύο “αιώνιοι” αντίπαλοι ερίζουν για το ίδιο τρόπαιο.

 

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος σε Μπιλμπάο και Σαν Σεμπαστιάν, ωστόσο στην προκειμένη περίπτωση ξεπέρασε τα υγειονομικά όρια. Χιλιάδες φίλαθλοι των δύο ομάδων συγκεντρώθηκαν κατά την αναχώρηση των αποστολών για τη Σεβίλλη, όπου θα διεξαχθεί ο τελικός στο γήπεδο ‘Καρτούχα’.


Η αποστολή της Αθλέτικ αναχώρησε την Πέμπτη και το πούλμαν συνόδευσαν για μερικά μέτρα πολλοί φίλοι του συλλόγου, χοροπηδώντας και τραγουδώντας, χωρίς αποστάσεις και κάποιες φορές χωρίς μάσκες. Μία ημέρα αργότερα, κατά σύμπτωση την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι η Χώρα των Βάσκων μπαίνει στην πορτοκαλί ζώνη, το ίδιο έπραξαν φίλαθλοι της Ρεάλ Σοθιεδάδ, κατά την αναχώρηση του πούλμαν της δικής τους ομάδας.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ του Σαββάτου (22:30). Η Αθλέτικ ψάχνει το πρώτο τρόπαιο στο θεσμό από το 1984 και 24ο συνολικά (2η στη ‘Χρυσή Βίβλο’, πίσω μόνο από τις 30 κατακτήσεις της Μπαρτσελόνα), ενώ η Ρεάλ Σοθιεδάδ θα αγωνιστεί για 8η φορά στον τελικό και θα ψάξει για την 3η κατάκτηση (1η από το 1987).

To Top