Χιμένεθ: «Είναι μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα»

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά το 1-0 επί του Άρη στάθηκε στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα όπως χαρακτήρισε τους κίτρινους.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε στην κάμερα της Nova:«Είναι μια σημαντική νίκη σήμερα, απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε και να βελτιώνουμε την άμυνα μας».

Για τους Λάτσι και Σβάρνα: «Είναι ένα παιδί που έχει προσόντα, πρέπει να συνεχίσει την δουλειά. Με όλες τις απουσίες που είχαμε δύο νεαρά παιδιά έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσουν έτσι».

Για την ομάδα και το σχόλιο του βοηθού προπονητή του Άρη: «Η ομάδα φυσικά έχει ποιότητα, αυτό που της έλειπε ήταν η αυτοπεποίθηση και αυτό το βρίσκουμε τώρα με τις νίκες και τις εμφανίσεις μας. Σέβομαι την άποψή του. Δεν συμφωνώ, εμείς οι προπονητές δεν πρέπει να βάζουμε φωτιά στα παιχνίδια και θέλω να του πω ευχαριστώ που έδωσε κίνητρο στους παίκτες μου αν και ξέρω πως το σχόλιό του δεν είχε κακή πρόθεση».

Για το μπέρδεμα στις δύο αλλαγές: «Ζητήσαμε να κάνουμε δύο αλλαγές. Ο διαιτητής έκανε κάποιο λάθος και για να μη δημιουργήσουμε πρόβλημα συνεχίσαμε χωρίς τις δύο αλλαγές που θέλαμε».

Για τα 100 παιχνίδια στον πάγκο της ΑΕΚ: «Ήμουν νέος τότε! Στη ζωή βρίσκεις συνέχεια εκπλήξεις, πριν 11 χρόνια και μετά από 100 παιχνίδια τα συμπλήρωσα εδώ που ήμουν και με νίκη. Σημαντικές στιγμές για εμένα ήταν στον τελικό κυπέλλου, όταν πήραμε το πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι απολαμβάνω που είμαι στην ομάδα, αλλά πρέπει να πω είναι ότι δεν γεννήθηκα ως οπαδός της ΑΕΚ αλλά θα πεθάνω ως οπαδός της ΑΕΚ και της Σεβίλλης».

 

To Top