Χωρίς κατηγορία

Χιμένεθ: “Ο Άρης έπαιξε πιο έντονα, πιο δυνατά, ήταν δίκαιος νικητής…”

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποκλίθηκε στην ανωτερότητα του Άρη, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του υπογραμμίζοντας πως οι κίτρινοι έπαιξαν πιο έντονα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Ισπανός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: “Έπρεπε να κάνουμε αρκετές αλλαγές γιατί δεν έχουμε αριστερό μπακ, χάσαμε τον Μπακάκη… Ο Άρης έπαιξε πιο έντονα, πιο δυνατά, ήταν δίκαιος νικητής…”.

Αργότερα στην συνέντευξη Τύπου τόνισε: 

Αν έπαιξαν ρόλο οι απουσίες στην εικόνα της ομάδας; Ο Άρης υπήρξε ανώτερος. Δεν θα ψάξω να βρω δικαιολογίες. Ήταν πολύ πιο δυνατός στο παιχνίδι του. Ήταν πιο δυνατός. Δεύτερον, έχει έναν ποδοσφαιριστή τον οποίον γνωρίζω καλά, τον Ματίγια, ο οποίος όποτε εκτελούσε στημένη φάση, εμείς είχαμε κίνδυνο. Ο Άρης ήταν ανώτερος από εμάς σ’ αυτά τα δύο πράγματα και ήταν ο δίκαιος νικητής. Το πρόβλημα είναι ότι απουσιάζουν Λόπεζ και Χούλτ, αναγκαστήκαμε να παίξουμε πολύ με τον Μπακάκη, χρειάστηκε να βγει κι ελπίζω να μη γίνει κάτι αντίστοιχο με τον Γκάλο. Χάσαμε όμως γιατί ο Άρης έπαιξε με μεγαλύτερη ένταση και ήταν αποτελεσματικός στα στημένα…”.

Αν δεν υπάρχει κίνητρο στους παίκτες στο πρωτάθλημα; Αυτό το λέτε εσείς. Δεν έχω δει κάτι. Σε αυτήν την ερώτηση δεν υπάρχει απάντηση γιατί δεν είναι έτσι”.

Για τις αλλαγές στη διάταξη; Μου έλειπε ένα αριστερό στόπερ και ένα αριστερό μπακ…”.

Για το ότι δεν έγινε τελική; “Είχαμε την κατοχή, αλλά ήμασταν ακίνδυνοι. Ο Άρης ήταν ανώτερος. Με τον Ατρόμητο είχαμε ευκαιρίες, με τον Ατρόμητο λιγότερες. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

Για το αν είναι ρεαλιστική η βαθμολογική διαφορά με τον Άρη: “Βρίσκομαι εδώ περίπου έναν μήνα. Δεν είμαι αυτός που θα κρίνει ένα Πρωτάθλημα το οποίο ξεκίνησε από τα τέλη Αυγούστου οπότε δεν μπορώ να κρίνω”.

To Top