Χιούλμαντ: “Εξωπραγματικό ότι ο Έρικσεν είδε τα τελευταία δέκα λεπτά του Δανία – Φινλανδία”

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, τόνισε σε δηλώσεις του ότι πλέον υπάρχει ανακούφιση στο “στρατόπεδο” της ομάδας του, εξαιτίας της θετικής πορείας της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν.

Μέρα με τη μέρα έρχονται ολοένα και πιο ενθαρρυντικά μηνύματα που αφορούν την πορεία της υγείας του Κρίστιαν Έρικσεν. Ο ποδοσφαιριστής της Δανίας, ο οποίος κατέρρευσε στο παιχνίδι κόντρα στη Φινλανδία, ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία φαίνεται χαμογελαστός δηλώνοντας ταυτόχρονα πως αισθάνεται καλά.

Ο προπονητής της Δανίας, Κάσπερ Χιούλμαντ, αποκάλυψε πως ο Έρικσεν είδε τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης με τους Φινλανδούς μέσα απ’ το νοσοκομείο, χαρακτηρίζοντας το γεγονός εξωπραγματικό. Έτσι, εφόσον όλα είναι καλά η ομάδα του μπορεί να συγκεντρωθεί στο κρίσιμο ματς απέναντι στο Βέλγιο (17/6, 19:00, ANT1).

“Μου δίνει πολλά. Είναι εξωπραγματικό ότι άκουσα πως είδε τα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης ανάμεσα στη Δανία και τη Φινλανδία. Είναι ακόμη ένα βήμα. Μπορούμε να συγκεντρωθούμε περισσότερο στο ποδόσφαιρο και να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε στα συναισθήματα που χρειαζόμαστε για μία μάχη. Αυτό σημαίνει ότι ο Κρίστιαν είναι καλά” δήλωσε ο Χιούλμαντ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεχή επικοινωνία μεταξύ της ομάδας και του Κρίστιαν Έρικσεν: “Το προπονητικό τιμ και οι παίκτες είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Έρικσεν και οι θετικές εξελίξεις εξαπλώνονται στην ομάδα. Αυξάνονται τα λεπτά που είμαστε χαρούμενοι και ανακουφισμένοι. Σήμερα έχει γίνει ένα ακομη βήμα”.

To Top