Χιόνι, παγετό και πολικές θερμοκρασίες φέρνει την Δευτέρα (06/02) η κακοκαιρία

Συναγερμός έχει σημάνει σε ολόκληρη τη χώρα για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα, καθώς από το πρωί της Κυριακής (05.02.2023) πολλές περιοχές έχουν ντυθεί στα λευκά από το χιόνι και επικρατούν πολικές θερμοκρασίες.

Τα έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo για τον καιρό, αναμένεται να επικρατήσουν και αύριο (06.02.2023).
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η πρόγνωση του καιρού από το meteo, αύριο Δευτέρα (06.02.2023) χιόνια έως και σε πεδινά τμήματα στη Θράκη, στο Βόρειο Αιγαίο, στις Σποράδες, στη Νοτιοανατολική Μαγνησία, στην Εύβοια, στην Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) και στις Κυκλάδες. Με την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» πιθανότητα για πρόσκαιρες και τοπικές χιονοπτώσεις έως και σε πεδινά τμήματα υπάρχει επίσης σε τμήματα της Ανατολικής Πελοποννήσου.
Βροχές και τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με το meteo, αναμένονται στο Νότιο Αιγαίο και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της Κρήτης. Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια, όπου σε αρκετές περιοχές θα σημειωθεί ολικός παγετός.

To Top