Χοκς – Μπακς: Πλησιάζει στην επιστροφή ο Τρέι Γιανγκ, ουδείς γνωρίζει τι συμβαίνει με τον Αντετοκούνμπο

Μία ημέρα πριν από το Game 6 των τελικών της Ανατολής, οι Χοκς περιμένουν την επιστροφή του Τρέι Γιανγκ και οι Μπακς δεν γνωρίζουν πότε και αν θα έχουν ξανά μαζί τους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Stoiximan Master με 10.000€ κάθε μέρα εντελώς δωρεάν* & με μόνο 2 σωστές προβλέψεις! *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μία ημέρα μετά από το Game 5 και μία ημέρα πριν από το Game 6 της σειράς των τελικών της Ανατολικής Περιφέρειας, Χοκς και Μπακς αγωνιούν για τους αστέρες τους. Η Ατλάντα περιμένει την επιστροφή του Τρέι Γιανγκ, το Μιλγουόκι δεν ξέρει πότε θα έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στη σύνθεσή του, σίγουρα όπως ο Νέιτ ΜακΜίλαν κι ο Μάικ Μπουντενχόλζερ πορεύονται σαν να μην έχουν τους δύο αθλητές διαθέσιμους για τον αυριανό αγώνα (ξημερώματα Κυριακής στις 03:30).

Η πραγματικότητα, πάντως, είναι αρκετά διαφορετική για Γιανγκ και Αντετοκούνμπο. Ο πόιντ γκαρντ των Χοκς, ο οποίος γύρισε τον αστράγαλό του στην τρίτη περίοδο του Game 3 και έχασε τον τέταρτο και τον πέμπτο αγώνα, βρίσκεται πολύ πιο κοντά στην επιστροφή στη δράση συγκριτικά με τον φόργουορντ των Μπακς.

Ο αστράγαλός του δεν βρίσκεται και δεν θα βρίσκεται σύντομα στο 100%, ωστόσο έκανε σουτ πριν από το τζάμπολ στο Fiserv Forum, ακολουθεί εντατική θεραπεία και το μοναδικό ερώτημα που υπάρχει δεν είναι αν θα παίξει αύριο, αλλά αν αγωνιστεί σε τι κατάσταση θα είναι καθώς του αρέσει να πηγαίνει σε απότομες αλλαγές κατευθύνσεων, να διεισδύει στη ρακέτα, να συγκρούεται με τα κορμιά των αντιπάλων του για να τους φθείρει με φάουλ.

Ο Αντετοκούνμπο, από την άλλη, δεν συμμετέχει στις ασκήσεις με επαφή, δεν γυμνάζεται με τους συμπαίκτες του και συνεχίζει στην αίθουσα με τα βάρη. Ο τραυματισμός του στο γόνατο φάνηκε αρχικά πολύ σοβαρός, στη συνέχεια αποδείχθηκε πως γλίτωσε την ρήξη χιαστού, με τους Μπακς να τον θεωρούν αμφίβολο για το Game 5, το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) να τον χαρακτηρίζουν “out” και τελικά να τον περιορίζουν σε ρόλο θεατή.

Ο Γιάννης βρέθηκε στον πάγκο του Μιλγουόκι, είχε έντονες αντιδράσεις και πανηγυρισμούς στη διάρκεια της αναμέτρησης, περπατούσε χωρίς ενοχλήσεις, χωρίς να δείχνει λαβωμένος, οπότε υπάρχει ελπίδα πως θα τον επιστρέψει στη διάρκεια της σεζόν, ειδικά αν τα Ελάφια προκριθούν στους NBA Finals. Προς το παρόν προηγούνται με 3-2 και έχουν δύο ευκαιρίες για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους στείλει απέναντι στους Φοίνιξ Σανς.

 

To Top