Χολιγουντιανή… υπερπαραγωγή ο Άρης! (video)

Ο Άρης υπάρχει παντού! Ακόμα και στο Χόλιγουντ… Όποιος αμφιβάλλει, μπορεί απλώς να δει το πρόσφατο θρίλερ δράσης «Hanna» και θα πειστεί απόλυτα, βλέποντας το όνομα του συλλόγου σε μια από τις χαρακτηριστικότερες σκηνές της ταινίας!

Στην ταινία, η οποία προβλήθηκε στις αίθουσες τον περασμένο Μάιο και αποτέλεσε εμπορική επιτυχία, ο… θεός του πολέμου κάνει την εμφάνισή του εντελώς απρόσμενα:
Σε μια σκηνή όπου ο πρωταγωνιστής έρχεται σε σύγκρουση με κάποιους άλλους τύπους, σε ένα υπόγειο γκαράζ, η κάμερα συλλαμβάνει στον τοίχο γραμμένη τη φράση… «ΑΡΗΣ -3-»!

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν στη Γερμανία (σε Αμβούργο, Ανατολικό Βερολίνο και Πότσνταμ, μεταξύ άλλων), όπου πιθανότατα τραβήχτηκε και η συγκεκριμένη σκηνή, καθώς επίσης στη Φινλανδία και το Μαρόκο.

Στο «Hanna» πρωταγωνιστούν ηθοποιοί παγκόσμιας εμβέλειας, όπως η βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Μπλάνσετ, η υποψήφια για αντίστοιχο βραβείο Σίρσα Ρόναν, καθώς και ο Έρικ Μπάνα.

Εκτιμάται ότι οι θεατές στην πρώτη προβολή της ταινίας στις αίθουσας (χωρίς να υπολογίζονται οι ενοικιάσεις DVD) άγγιξαν το 1 εκατομμύριο παγκοσμίως! Και είναι δεδομένο ότι αρκετοί από αυτούς… θαύμασαν το όνομα του Άρη, ο οποίος βρίσκεται ακόμα και στην «Έβδομη Τέχνη»!

Δείτε το απόσπασμα της ταινίας, όπου εμφανίζεται η επιγραφή «ΑΡΗΣ -3-» στον τοίχο (στο 0:55):
{youtube}33qjkRo3dbc|640|280|1{/youtube}

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top