Χορηγίες, Aris Business Club και συνέχεια στη στήριξη!

Η ΠΑΕ Άρης είναι σε θέση να παρουσιάσει από την επόμενη βδομάδα του χορηγούς για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για το χορηγικό πρόγραμμα, αλλά και την σημασία του Aris Business Club.

Η ανακοίνωση: “Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις και παρουσιάσεις των επίσημων χορηγών και υποστηρικτών για την αγωνιστική χρονιά 2012-2013.

Η Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους χορηγούς που ανανεώνουν τη συνεργασία τους με την ομάδα για την εμπιστοσύνη και στήριξη που παρέχουν τα τελευταία χρόνια και ταυτόχρονα να καλωσορίσει στην ομάδα τις νέες συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Στατιστικές έρευνες έχουν καταδείξει την υψηλή αναγνωρισιμότητα που λαμβάνουν οι χορηγοί τoυ ΑΡΗ, τη δυναμική του brand name του συλλόγου καθώς και τη μεγάλη προδιάθεση υποστήριξης από τους φιλάθλους της ομάδας που χαρακτηρίζονται υψηλής αφοσίωσης.

Υπενθυμίζουμε πως όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι κάτοχοι σουϊτών και διαρκείας VIP θα γίνονται αυτόματα μέλη του ARIS BUSINESS CLUB, ενός εγχειρήματος που ξεκίνησε εδώ και περίπου ένα μήνα και εντάσσεται στα πλαίσια ανάπτυξης των εμπορικών δραστηριοτήτων της ομάδας.

Στόχος του ΒUSINESS CLUB είναι η ενίσχυση της επιχειρηματικής στήριξης και της εμπορικής συνεργασίας μεταξύ των μελών του, αλλά και η ακόμη καλύτερη συνεργασία με την ομάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η επόμενη εκδήλωση του ΒUSINESS CLUB θα γίνει το Σεπτέμβριο στο Regency Casino Τhessaloniki (στα πλαίσια ανανέωσης της συνεργασίας με την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο.)”.

 

To Top