ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χορηγός στη φανέλα του Άρη η car.gr!

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Άρης η χορηγική συνεργασία για την φανέλα της ομάδας με την car.gr!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Όπως είχαμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ (ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΕΔΩ) οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν στην τελική ευθεία για να “ντύσουν” την φανέλα της ομάδας, οι συζητήσεις κορυφώνονται και σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκονται κοντά στην οριστική συμφωνία με μια από τις εταιρίες που θα προβάλλουν.

Τελικά πριν από λίγη ώρα, όπως έγινε γνωστό θα υπάρχει χορηγική συνεργασία με την ιστοσελίδα και κορυφαία στο είδος της car.gr, προκειμένου να προβάλλεται στο πίσω μέρος της φανέλας.

Στόχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ να έχει στη φανέλα της τουλάχιστον δυο εταιρίες που θα προβάλλει (σήμερα υπάρχει η εταιρία του Καρυπίδη Karypidis pallets), μια στο μπροστινό μέρος και μια πίσω, αυξάνοντας τα έσοδα κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς και ήδη μια από αυτές θα είναι και επίσημα η car.gr.

Η συμφωνία είναι για ένα χρόνο, ενώ δεν έγινε γνωστό το ύψος των χρημάτων που θα εισπράξει η ΠΑΕ. Πάντως στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα κάνει το “ντεμπούτο” της.

Όπως τονίζουν στην Αλκμήνης, σε ότι αφορά το μπροστινό μέρος, θα προχωρήσουν σε οριστική συμφωνία, μόνο εφόσον η πρόταση ικανοποιεί απόλυτα τα “θέλω” της ΠΑΕ στην λογική “πουλάμε, αλλά δεν ξεπουλάμε…”.

To Top