ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χουγκάζ: «Νίκη ψυχής απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα»

Ο Κρις Χουγκάζ στάθηκε στη μεγάλη θέληση των παικτών του για την κατάκτηση της νίκης απέναντι στον  Άρη, τον οποίο χαρακτήρισε πολύ δυνατή ομάδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δηλώσεις του κόουτς του Πανιωνίου: «Ήταν μια νίκη ψυχής πέρα από τη βαθμολογική σημασία που είχε. Κατεβήκαμε να παίξουμε απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα χωρίς έναν πολύ σημαντικό παίκτη μας, τον Σίνγκλερ. Όλα τα παιδιά έδωσαν την ψυχή τους, την καρδιά τους, το κάτι παραπάνω, για να μπορέσουμε να αναπληρώσουμε το κενό του Σίνγκλερ και να φτάσουμε στη νίκη.

Δώσαμε πολλά επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο, είχαμε ένα νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα ήμασταν πιο έτοιμοι και μπορέσαμε να μείνουμε μέσα στο παιχνίδι. Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει μια στατιστική κατηγορία για να δείξει τι έχουν περάσει αυτά τα παιδιά εδώ και τέσσερις βδομάδες, τι προσπάθεια έχουν κάνει όλοι και πόσο σκληρά δουλεύουμε και πιστεύουμε.

Η κατηγορία της καρδιάς δεν υπάρχει, δεν υπάρχει η κατηγορία των ονείρων και πάντα τους τονίζω ότι δεν θα είμαστε αυτό που πιστεύουν οι άλλοι για μας, αλλά αυτό που πιστεύουμε εμείς για μας αρκεί να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο.

Η πρώτη νίκη δείχνει ότι υπάρχουμε, ότι μπορούμε και θέλουμε τη βοήθεια όλων. Επέστρεψα στον Πανιώνιο όχι για λόγους δουλειάς. Είναι το σπίτι μου ο Πανιώνιος. Η ομάδα είναι ενάντια στο κατεστημένο, πάντα ήταν κόντρα σε μεγάλες δυνάμεις και πάντα τα κατάφερνε. Αυτό είναι το πιστεύω μου».

To Top