“Χρέος να τιμήσουμε τον Κυζερίδη”

Ο πρόεδρος Φ.Α.Σ Νάουσας, Απόστολος Μπέκας, μίλησε με αφορμή το φιλικό ανθρωπιάς που θα γίνει στην Νάουσα για τον Νίκο Κυζερίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Για τον φιλικό αγώνα που θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου,προς τιμήν του Κυζερίδη:

Το παιχνίδι θα γίνει στις 14 Οκτωβρίου στις 17.00 στο γήπεδο της Νάουσας. Υπάρχουν και προβολείς για τη στιγμή που θα νυχτώσει. Ο Νίκος Κυζερίδης θα είναι στο γήπεδο και θα τον τιμήσουν με την παρουσία τους μεγάλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο κύριος Ζαγοράκης, ο Πασσαλής και ο παλαίμαχος Μπένος από τον Άρη. Η Νάουσα είναι ποδοσφαιρομάνα.

-Για το αν θα μπορούσαμε να δούμε τη Νάουσα στα μεγάλα σαλόνια:

Ευελπιστώ να δούμε τη Νάουσα στα μεγάλα σαλόνια. Χρειάζεται πολλή δουλειά, στήριξη, να αγκαλιάσουν την ομάδα και μεγάλοι επιχειρηματίες για να την ανεβάσουν στα μεγάλα σαλόνια.

-Για την πρόσκληση στον Κυζερίδη:

Ο Κυζερίδης δέχτηκε την πρόσκληση με χαρά. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας της Νάουσας. Πέρασε από τη Νάουσα, μεγαλούργησε εδώ και πέταξε και πήγε στις μεγάλες ομάδες, όπως ο Άρης. Τα πρώτα βήματα του τα έκανε από την Εθνική Νέων στη Νάουσα. Οφείλουμε να τον τιμήσουμε γιατί είναι ένα κομμάτι της Νάουσας.

-Για τα διαδικαστικά του παιχνιδιού:

Προς το παρόν όχι, δεν γνωρίζω κάτι. Τις λεπτομέρειες τις γνωρίζει ο κύριος Γιάννης Γρηγορίου, ο τεχνικός διευθυντής, ο οποίος μπορεί να σας πει τις υπόλοιπες λεπτομέρειες.

-Για τη γνώμη του για την υπόλοιπη super league:

Ο Άρης πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Θεωρώ ότι είναι υγεία του ελληνικού ποδοσφαίρου να μπορούν πολλές ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα.

To Top