ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρέος του Περέιρα, να τηρήσει τις δεσμεύσεις του…

Το ζητούμενο της χθεσινής παρουσίας του Θοδωρή Καρυπίδη, στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στο πάρκο Γουδή, δεν ήταν μόνο η παράθεση των έντονων προβληματισμών από πλευράς «κιτρινόμαυρων» για τις «εχθρικές» διαιτησίες εις βάρος τους, αλλά να υπάρξουν άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όπως και αναμενόταν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, έθεσε επί τάπητος στην συνάντησή (ξεκίνησε λίγο μετά τις 14:00 και ολοκληρώθηκε σχεδόν μία ώρα μετά) του με τον Μέλο Περέιρα, τις κάκιστες διαιτησίες του τελευταίου διαστήματος, παραθέτοντας λεπτομερώς τα όσα συνέβησαν σε Βέροια, «Κλεάνθης Βικελίδης» με Σπάρτη και Σέρρες, το περασμένο Σάββατο.

Παρόντες και οι τρεις Έλληνες Αρχιδιαιτητές, Τσαχειλίδης, Τριτσώνης και Κουκουλάκης, στους οποίους έγινε επίσης ανάλυση για τα ματς που έχουν δικαιολογημένα παράπονα οι «κιτρινόμαυροι».

 

Άπαντες γνωρίζουν πως το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, δεν έχει την προσοχή που του αξίζει, παρότι διακυβεύονται πολλά σε αυτό. Και ειδικά φέτος, που ο Άρης βρίσκεται μέρα με τη μέρα, όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στη Σούπερ Λίγκα.

Το χρέος του Πορτογάλου Αρχιδιαιτητή, είναι να μεριμνήσει άμεσα, ώστε να είναι περισσότερα τα αξιολογημένα ματς στη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά να μην επαναληφθούν οι κάκιστες φετινές διαιτησίες.

Οι δεσμεύσεις του προς τον Άρη για 50-50 είναι δεσμεύσεις απέναντι σε έναν μεγάλο σύλλογο, που μπορεί να λείπει από την πρώτη κατηγορία, αλλά σε λίγους μήνες από τώρα θα αγωνίζεται σε αυτήν και η δυναμική του θα είναι τέτοια που θα ξεπερνάει πολλές από τις ομάδες της λίγκας, με το… καλησπέρα.

Αυτό θα πρέπει να έχει κατά νου…

To Top