ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Χρήματα για Πάλμα, μέσω πέντε πιθανών αποχωρήσεων…”

Νέο δημοσίευμα στην Σκωτία κάνει λόγο για τα χρήματα, που πρέπει να δαπανηθούν για την απόκτηση του Λουίς Πάλμα. Τονίζεται ότι η Ρέιντζερς θα πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές της, μετά τα τελευταία νέα ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έστειλε σκάουτερ για να παρακολουθήσει τον Ονδουριανό στο Άρης-Ολυμπιακός.

Εκτός απ’ αυτό στο ρεπορτάζ, γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι μέσα από πέντε πιθανές παραχωρήσεις παικτών, θα “ανοίξει” … χώρος και θα εξοικονομηθούν χρήματα, για την αγορά του από τον Άρη. “Ράιαν Κεντ και Αλφέντρο Μορέλος, δύο μεγάλα ονόματα είναι πιθανό να προχωρήσουν, αν και θα μπορούσαν να υπάρξουν περισσότερες αποχωρήσεις.

Οι Ράμπι Ματόντο, Σκοτ Ράιτ και Αντόνιο Τσόλακ είναι τρεις παίκτες, που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μπιλ. Αν αποχωρήσουν κι αυτοί, υπάρχουν πέντε κενές θέσεις και χρήματα αμοιβών θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για τον Πάλμα”, γράφουν -μεταξύ άλλων- οι Σκωτσέζοι και επισημαίνουν για την Ρέιντζερς ότι “θα υπάρξουν πολλές αλλαγές με τα χρήματα που δαπανώνται”.

To Top