Χρήσιμα συμπεράσματα, παρά τη νέα ήττα

Νέα ήττα με 3-1 σετ υπέστη η ομάδα βόλεϊ του Άρη από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο τελευταίο φιλικό τεστ προετοιμασίας πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, το πρώτο σερβίς της οποίας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο, με τους «κίτρινους» να αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή.

Στο δεύτερο φιλικό τους στην πόλη της Θράκης, οι «κίτρινοι» αγωνίστηκαν και πάλι χωρίς τους τραυματίες Ιβαΐλο Μπαρούτοφ και Μάρκο Σάμαρτζιτς, οι οποίοι έμειναν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να προφυλαχθούν. Ο προπονητής του Άρη, Γιώργος Περσιανλής, είχε την ευκαιρία να σκιαγραφήσει την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του και να εξάγει τα τελικά του συμπεράσματα, μία εβδομάδα πριν την πρεμιέρα.

Ο Άρης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, παρουσιάζοντας καλή αγωνιστική εικόνα αλλά έχασε τελικά το πρώτο σετ στις λεπτομέρειες (27-25). Παρόμοια ήταν η εικόνα και στη συνέχεια, με τους «κίτρινους» να διεκδικούν το δεύτερο σετ μέχρι το τέλος, αλλά ο Εθνικός ήταν αυτός που έφτασε στην κατάκτησή του (29-27). Στο τρίτο σετ ο Άρης μπήκε αποφασισμένος για να το κερδίσει και τα κατάφερε, μην αφήνοντας πολλά περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο (19-25). Ωστόσο, ο Εθνικός σημείωσε το τελικό 3-1, κερδίζοντας το τελευταίο σετ με 25-22.

Τα σετ: 27-25, 29-27, 19-25, 25-22.

Η ομάδα αναμένεται να φτάσει στη Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ. Μετά το αυριανό ρεπό, το σύνολο του Γιώργου Περσιανλή θα επιστρέψει τη Δευτέρα σε ρυθμούς προπονήσεων, εν αναμονή πάντα της απόφασης, που θα κρίνει τη συμμετοχή ή μη του Ηρακλή στο φετινό πρωτάθλημα.

To Top