ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χρήσιμα συμπεράσματα, φιλική νίκη (1-0) επί του Αγροτικού

Φιλικό χρήσιμων συμπερασμάτων το σημερινό για τον Νίκο Αναστόπουλο με τον Άρη να επικρατεί του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 με γκολ του Κωνσταντινίδη στο 32ο λεπτό.

Αρκετές αλλαγές στο πρώτο ημίχρονο για τον “Αναστό”, ο οποίος δοκίμασε σχήματα, αλλά και πρόσωπα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες όπως οι Κωσταντινίδης,  Μαζουλουξής,  Ντόγος, Βουτσιάς και Τζινάρ. Οι “κιτρινόμαυροι”, σαφέστατα πιο ορεξάτοι από τους φιλοξενούμενους, διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων από την αρχή της αναμέτρησης και ήταν οι μόνοι που απείλησαν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία.

Καζναφέρης στο 2′ και Κυβελίδης στο 17′, απείλησαν τον Βοσνιάδη, ο οποίος απομάκρυνε σε κόρνερ με ωραία επέμβαση το σουτ του δεύτερου. Στο 18΄ο Μελισσάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, κάτι που έκανε αντιθέτως ο Κωνσταντινίδης στο 32΄. Μετά από ωραία κάθετη πάσα του Ν΄Λουντούλου, ο υψηλόσωμος φορ του Άρη κέρδισε τον Βοσνιάδη και άνοιξε το σκορ.

Πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος με τον Αναστόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Μπαξεβάνο, Ανδρεάκο και Μπουλγκουρίδη. Ένα σουτ του Μελισσά στο 50΄η μοναδική αξιόλογη ευκαιρία για τον Άρη στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Ντόγος απομάκρυνε προ κενής εστίας το σουτ του Γιάντση στο 81΄.

ΑΡΗΣ: Τζινάρ, Μαζουλουξής, Τσουμάνης, Μελισσάς (84΄Μπαξεβάνος), Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ν΄Λουντούλου (77΄Ανδρεάκος), Βουτσιάς (70΄Καπνίδης), Κυβελίδης (46΄Κόκε), Κωνσταντινίδης (81΄Μπουλγκουρίδης), Ντόγος

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καραντασιάδης (65΄Εππάς), Καπιάς (81΄Βαφέας), Αμαραντίδης, Γιάντσης (81΄Σιαμπάνης), Μακρυδημήτρης, Νταβίντοφ (55΄Μπάρμπας), Μρντάκοβιτς (59΄Τοπούζης), Ντόσης (49΄Μπάρμπας), Καθάριος (46΄Θεοδωρίδης)

To Top