ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρήστου: “Δυνατός και χαρούμενος ο Σάκιτς, θα παλέψει να παίξει με Παναθηναϊκό”

Ο γιατρός του Άρη Γιάννης Χρήστου, ο οποίος μαζί με τον Βαγγέλη Πανταζή, ανέλαβαν την εγχείρηση του Εμάνουελ Σάκιτς αναφέρθηκε στον τραυματισμό, στην επέμβαση και το πότε θα επιστρέψει στην δράση.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7

“O Σάκιτς υπέστη ένα κάταγμα  του 5ου μετακαρπίου στο αριστερό χέρι, μάλλον από πάτημα που δέχθηκε στο παιχνίδι με τον Βόλο. Δεν μπορούσε να γίνει ανάταξη, οπότε ήταν αναγκαστικό το χειρουργείο, με την τοποθέτηση υλικών για την σταθεροποίηση του χεριού. Πλέον παλεύουμε όλοι με τους φυσιοθεραπευτές για να επιστρέψει, όχι άμεσα με τα Γιάννινα, αλλά για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, χωρίς να μπορώ αυτό το υποσχεθώ σήμερα”.

Για το πώς πήγε η επέμβαση:

“Όλα πήγαν καλά, ξεκινάει ένας αγώνας δρόμου, γιατί όπως ξέρω και καταλαβαίνω από την ομάδα, είναι ένας παίκτης απαραίτητος να παίξει. Ο ίδιος είναι χαρούμενος και δυνατός, δεν ανέφερε πόνο μετεγχειρητικά και θα παλέψει στο μέγιστο, θα βάλει τα δυνατά του για να παίξει με Παναθηναϊκό”.

Για την ψυχολογία του Σάκιτς: 

“Παίζει ρόλο η ψυχολογία σίγουρα. Έχουμε βάλει ένα υλικό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην χτυπήσει και να μην βρεθούμε στην θέση να κάνουμε νέα επέμβαση. Γενικά είναι καλός… μαθητής και υπάκουος. Θα ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα την Δευτέρα για να μείνει στα επίπεδα της φυσικής κατάστασής του”.

Γενικότερα για την εικόνα των άλλων παικτών:

“Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι. Γενικά είχαμε ένα μεγάλο φορτίο λόγω προετοιμασίας, πρωταθλήματος, Ευρώπης. Μικροτραυματισμοί πάντα υπάρχουν σε μια ομάδα, όμως τους αντιμετωπίζουμε και συνεχίζουμε”.

Για την συνεργασία με τους παίκτες και την περίεργη ιατρικά εποχή με τα πρωτόκολλα:

“Τα παιδιά όλα είναι εξαιρετικά, απόλυτα συνεργάσιμα κα βλέπετε ότι ακολουθούμε τα πάντα πιστά και όλες τις οδηγίες και η ομάδα δεν έχει μέχρι στιγμής ούτε ένα θετικό κρούσμα. Προσωπικά είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την μεταξύ μας σχέση, ενώ γενικά υπάρχει ένα καλό κλίμα. Πηγαίνουν στην προπονήσεις με χαρά, σαν πάνε σε γιορτή κι αυτό είναι σημαντικό. Γενικά είναι όλα καινούρια σε όλους και για μας και για την λίγκα, την UEFA, τα ξενοδοχεία, αεροπλάνα κτλ. Εμείς προσέχουμε και ακολουθούμε τις οδηγίες”.

To Top