Χρήστου: “Τάτος, Αγκάνθο και… κόσμος τα ατού του Άρη”

Ο αμυντικός του Πανθρακικού, Γιάννης Χρήστου, λίγο πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και στις συνθήκες, όπως έχουν διαμορφωθεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο metrosport.gr:
-Σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο Πανθρακικός;

«Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι με τον Άρη και γενικά οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για εμάς. Είναι δύσκολη η κατάσταση του Πανθρακικού, γιατί βρισκόμαστε κοντά στην επικίνδυνη ζώνη».

-Και η ψυχολογία σας συμβαδίζει, με την δύσκολη κατάσταση της ομάδας;

«Η ψυχολογία μας είναι καλή, γιατί δουλεύουμε σκληρά για το ερχόμενο ματς με τον Άρη και πιστεύουμε στους εαυτούς μας».

-Πως περιμένεις να είναι το παιχνίδι, σε αγωνιστικό επίπεδο;

«Περιμένω να γίνει ένα κλειστό παιχνίδι, με δύναμη. Αρχικά, εμείς θα προσέξουμε να μη δεχτούμε γκολ και μετά, να κυνηγήσουμε και τις επιθέσεις.Εκείνος, που θα δείξει μεγαλύτερη θέληση, δύναμη και καθαρό μυαλό, θα πάρει και τη νίκη».

-Υπάρχει πλεονέκτημα, υπέρ κάποιας ομάδας;

«Σίγουρα, ο Άρης έχει το πλεονέκτημα της έδρας, με τον κόσμο στο πλευρό του. Παρ όλα αυτά, θα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα και για εμάς, να αγωνιστούμε σε ένα γεμάτο Κλεάνθης Βικελίδης και θα μας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη».

-Ποιους παίκτες του Άρη θεωρείς απειλή για εσάς;

«Ο Τάτος και ο Αγκάνθο είναι επικίνδυνοι και μπορούν να μας απειλήσουν εύκολα. Γενικά, ο Άρης είναι καλύτερος από τη μέση και μπροστά. Εμείς όμως, δουλεύουμε πολύ καλά, για να αντιμετωπίσουμε όλη την ομάδα και όχι παίκτες μεμονωμένα».

-Πως έφτασε στο σημείο αυτό ο Πανθρακικός, την ώρα που βρισκόταν πιο ψηλά στην βαθμολογία;

«Στον πρώτο γύρο, δε θα πίστευε κανείς ότι θα φτάναμε σε αυτή τη βαθμολογική θέση. Παρόλο, που παίζαμε καλά, ήμασταν άτυχοι και δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Εμείς φέραμε σε αυτή τη θέση την ομάδα, εμείς θα την απομακρύνουμε από την επικίνδυνη ζώνη».

-Το παιχνίδι αυτό, για τον Άρη είναι σαν τελικός. Για εσάς, θα είναι το ίδιο σημαντικό;

«Και εμείς θέλουμε πολύ τη νίκη, είναι κρίσιμο ματς για τη συνέχεια. Γνωρίζω, πως και για τον Άρη είναι πολύ σημαντικό και θα κάνει το παν για να κερδίσει».

To Top