ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρειάζεται άμεση βοήθεια ο άλλοτε επιθετικός του Άρη, Ιβάν Σάντος! (video)

Αργά τα ξημερώματα της Πέμπτης ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς  Fabricio Juliano Gonçalves έστειλε ένα βίντεο στο οποίο η κόρη του Ιβάν Σάντος,  Nayara εξηγεί την σοβαρότητα της κατάστασης του και μιλά για την χρησιμότητα του μηχανήματος που χρειάζεται άμεσα ο πρώην επιθετικός του Άρη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Ιβάν Σάντος έχει εδώ και λίγους μήνες προσβληθεί από μια σπάνια αρρώστια που τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι μόλις στα 51 χρόνια του.

Δυσκολεύεται να αναπνεύσει και αυτό γίνετε μονάχα με μηχανική υποστήριξη!

Ήδη ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων που απαιτούνται έχει μαζευτεί και απομένουν περί τα 5.000 ευρώ σύμφωνα και με την ενημέρωση που έχουμε.

Όσοι πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη που ήταν στέλεχος της ομάδος του Γιώργου Φοιρού από το 1992 έως το 1995 μπορούν να επικοινωνήσουν με το διαχειριστή του pamebala.gr  για λήψη οδηγιών και φυσικά να δώσουμε τηλέφωνα επικοινωνίας για απ ευθείας συνομιλία με την κόρη του καθώς ο ίδιος είναι αδύνατον να μιλήσει!

Σύμφωνα την μετάφραση  και την βοήθεια από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Καλαμαριάς όταν ενημερώθηκε πως ο Άρης επιστρέφει στην Super League έκανε αυτήν την κίνηση με το δάκτυλο του αριστερού του χεριού.

πηγή: pamebala.gr

To Top