“Χρειάζεται από όλους καθαρό μυαλό και στήριξη”

Ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για όσα λαμβάνουν χώρα στον σύλλογο εξέδωσε ο Super 3 πριν από λίγη ώρα, επισημαίνοντας πως πάνω από όλα απαιτείται από όλους να υπάρχει καθαρό μυαλό για να μην βουλιάξει η ομάδα!

Η ανακοίνωση: “Είναι γνωστό σε όλους μας, πως η χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη και κρίσιμη. Είναι επίσης γνωστό σε όλους, πως τα νεύρα του Λαού είναι όχι απλώς τεντωμένα,αλλά σμπαράλια… Άρα χρειάζεται από όλους (φυσικά, πρώτα από μας τους ίδιους ) πρώτα από όλα ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ… Μπορεί να είναι δύσκολο, μπορεί να μην ακούγεται καλά, αλλά είναι η αλήθεια. Σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν, το θολωμένο μας μυαλό μας οδήγησε σε πράξεις, που μπορεί να πρόσφεραν εκτόνωση στα νεύρα μας, αλλά στην τελική δυστυχώς ζημίωναν την ομάδα…Φυσικά και αυτοί, που θεωρούνταν ηγέτες (σε όλα τα επίπεδα) ή έριχναν λάδι στη φωτιά ή κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου… Επειδή το ίδιο βλέπουμε να γίνεται και τώρα είτε από απερισκεψία είτε από πονηριά (μερικών) συνιστούμε ψυχραιμία… και ζητάμε φρένο από όλους, γιατί μπορεί να γίνεται ό,τι γίνεται, αλλά συγχρόνως πρέπει να σωθεί και όχι να βουλιάξει ο Σύλλογος… Καθαρό μυαλό λοιπόν αδέρφια,στήριξη και είπαμε… ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!

Υ.Γ Κάποιοι εξακολουθείτε να έχετε στο νου σας, πως μπορείτε να ανατρέψετε πραξικοπηματικά αυτά που γίνονται στην ομάδα… Άντε να δούμε… τραβάτε,τραβάτε το σχοινί,αλλά εμείς δεν το έχουμε πιάσει ακόμα…

ΑΡΗΣ – ΘΡΗΣΚΕΙA – FAMILIA SUPER 3”

 

To Top