ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρειάζεται προσοχή από τον Άρη στις κάρτες – Τι λέει ο κανονισμός της UEFA…

Aπό την μία η πολύ κακή διαιτησία του Άγγλου Άτγουελ στον πρώτο αγώνα του Άρη με την ΑΕΛ στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και από την άλλη η υπερβολική αυστηρότητα του Πορτογάλου Σόουζα στον επαναληπτικό της Λάρνακας…

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αποτέλεσμα των δύο διαιτησιών; Εννέα παίκτες του Άρη είδαν την κίτρινη κάρτα με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν να την έχει αντικρίσει δύο φορές.

Ο Σουηδός αμυντικός είναι και ο μοναδικός παίκτης του Άρη που κινδυνεύει άμεσα, καθώς με μία ακόμα θα κληθεί να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής, δηλαδή θα απουσιάσει από τον αμέσως επόμενο αγώνα, σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA για τα προκριματικά.

Παράδειγμα, εάν δει την κίτρινη κάρτα στον αγώνα με την Μόλντε την Πέμπτη, αυτομάτως χάνει το δικαίωμα συμμετοχής στον επαναληπτικό του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το ίδιο ισχύει και για κάποιον ποδοσφαιριστή που μετά τις τρεις κίτρινες κάρτες θα φτάσει τις πέντε.

Δείτε τον κανονισμό εδώ…

Οι παίκτες του Άρη που έχουν “κιτρινιστεί” μέχρι στιγμής, είναι οι: Σούντγκρεν (2), Φετφατζίδης, Μπάσα, Ιντέγε, Κουέστα, Ματίγια, Βέλεθ, Ντιγκινί και Κόρχουτ. 

To Top