ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χρηστίδης: “Δέος και μόνο να έχεις προπονητή τον Γιαννάκη”

Ο Βασίλης Χρηστίδης , καλαθοσφαιριστής του Άρη και μέλος της Εθνικής νέων Ανδρών η οποία πηγαίνει εκπληκτικά στο Πανευρωπαϊκό το οποίο γίνεται στην Κρήτη , μίλησε για την πορεία της Εθνικής αλλά και για την επόμενη χρονιά με τον Άρη.

Όσα είπε ο Βασίλης Χρηστίδης στον ArenaFM 89.4:

«Πήγαμε πολύ καλά μέχρι τώρα, τελειώσαμε τον πρώτο γύρο με 3/3 και είμαστε ικανοποιημένοι. Αφήνουμε πίσω τα πρώτα παιχνίδια , κρατάμε μόνο τα θετικά και κοιτάμε πλέον το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τις πολύ καλές του εμφανίσεις: «Το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Οι νίκες έρχονται ομαδικά, εμείς από την μεριά μας δίνουμε και την ψυχή μας».

Μπορεί αυτή η Εθνική να σηκώσει το Ευρωμπάσκετ;

«Ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε κάτι τέτοιο. Έχει πολύ καλές ομάδες. Υπάρχουν οι κλασικές μεγάλες δυνάμεις όπως είναι η Ισπανία, η Γαλλία, η Σερβία. Φέτος βλέπουμε και το Ισραήλ που κάνει την έκπληξη και έχει μια πάρα πολύ καλή ομάδα».

Για την επόμενη χρονιά με τον Άρη: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Οι ομάδα έχει στόχους και πρέπει όταν έρθει η ώρα να είμαστε όλοι έτοιμοι. Το να έχεις τον Παναγιώτη Γιαννάκη σαν προπονητή, μόνο στο άκουσμα προκαλεί δέος. Είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει σπουδαία καριέρα και σαν παίκτης και σαν προπονητής. Από αυτόν τον άνθρωπο έχεις μόνο να κερδίσεις και πιστεύω ότι η παρουσία του κάνει μόνο καλό στον Άρη».

To Top