ΜΠΑΣΚΕΤ

Χρηστίδης: “Δουλέψαμε στη διακοπή, θέλουμε την ώθηση του κόσμου μας”

Ο Βασίλης Χρηστίδης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ, υπογράμμισε την παρουσία του κόσμου που δίνει ώθηση και σχολίασε που πιστεύει ότι θα κριθεί η νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα κατέγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

“Η παρουσία του κόσμου μας δίνει ώθηση

Καλησπέρα φίλοι μου. Προερχόμαστε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στην έδρα μας. Είναι μια ομάδα αρκετά ποιοτική, με πολλούς καλούς παίκτες στο ρόστερ της και πριν διακοπεί η Basket League βρισκόταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, καθώς ήταν αήττητη για ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο.

Αυτό σημαίνει ότι η αυτοπεποίθηση και η ψυχολογία της βρίσκονται στο καλύτερο δυνατό σημείο. Εμείς από την πλευρά μας, προσπαθήσαμε στο διάστημα της διακοπής να δουλέψουμε όσο καλύτερα γίνεται, αν και είχαμε για μια βδομάδα την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα.

Στόχος μας σε αυτόν τον αγώνα είναι να παρουσιάσουμε ένα βελτιωμένο πρόσωπο, να παλέψουμε για κάθε μπάλα και κάθε κατοχή, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να κατακτήσουμε τη νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μεγαλύτερη ώθηση και μας βοηθά να έχουμε καλύτερη απόδοση”.

To Top