ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χρηστίδης: “Να καταθέσουμε τη ψυχή μας στο γήπεδο”

Ο Βασίλης Χρηστίδης έβαλε στην άκρη όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης και μίλησε για κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο από όλους και κόντρα στη Μπεσίκτας αύριο και σε όλα τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Έλληνας σέντερ τόνισε: “Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από μια άσχημη ήττα μέσα στην έδρα μας, αλλά πρέπει να καταθέσουμε την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο, γιατί το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό”.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Για όσα συμβαίνουν έξω από το παρκέ είπε: “Δουλειά μας είναι να βελτιώνομαστε στα παιχνίδια, μέρα με τη μέρα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό μέσα στο γήπεδο. Οι αγώνες που έρχονται είναι πολύ σημαντικοί, πρέπει να δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας σε κάθε παιχνίδι”.

Για το αν πλέον σκέφτονται περισσότερο το πρωτάθλημα: “Δεν μπορούμε να μη προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα, δεν γίνεται να μη δεν δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό θα κάνουμε. Πρέπει να εμφανιζόμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι”.

Για την παρουσία του κόσμου είπε: “Τους θέλουμε δίπλα μας, τους χρειαζόμαστε και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό μέσα στο γήπεδο”.

To Top