Χρηστίδης: “Ο Άρης αδικείται συστηματικά, ο Κάκος χάλασε το παιχνίδι”

Ο Τάσος Κάκος ήταν ο αρνητικός πρωταγωνιστής της χθεσινής αναμέτρησης όπως τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άρη και της ΑΕΚ, Νίκος Χρηστίδης. Ο παλιός παίκτης των κίτρινων υποστήριξε πως ο Άρης αδικείται συστηματικά εδώ και δεκαετίες.

Ο Νίκος Χρηστίδης μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό ντέρμπι: “Ο διαιτητής χθες δυστυχώς έκλεψε την παράσταση. Ένας από τους καλύτερους διαιτητές της Ελλάδας κατά γενική ομολογία, από Κάκος έγινε «Κακός»! Εγώ προσωπικά δεν άντεξα το κακό θέαμα και έφυγα μισή ώρα πριν τελειώσει ο αγώνας! Δεν με ευχαριστούσε αυτό που έβλεπα, δεν αρκεί οι δύο ομάδες απλά να προσπαθούν να μην χάσουν”.

Για τα παράπονα του Άρη: Για έμενα αυτά ήταν αναμενόμενα. Ο Άρης δεν αδικήθηκε φέτος η πέρσι πρώτη φορά , από την δεκαετία του 50’ αδικείται συστηματικά όμως απ’ ότι φαίνεται όλοι θέλουν η τους συμφέρει να ζουν στην πλευρά των διαμαρτυρόμενων. Με το να ψάχνουν τον κάθε διαιτητή πριν τον αγώνα δίνουν άλλοθι στους παίκτες, είναι σαν να δικαιολογούν την αποτυχία τους.

Συμφωνείτε με την άποψη «είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν πέφτουμε»: “Κάτι τέτοιο είναι μεγάλη παγίδα και για τις δύο ομάδες. Το σήμα από μόνο του δεν σώζει την παρτίδα, πρέπει να κάνεις τις σωστές κινήσεις για να επιτύχεις τον στόχο σου που στην προκειμένη περίπτωση είναι η παραμονή”.

Για τις μεταγραφές που έκαναν οι δύο ομάδες αλλά και το νεανικό ρόστερ τους: “Οι μεταγραφές της ΑΕΚ δείχνουν να έχουν προσθέσει κάτι στην ομάδα, στον Άρη δεν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο γιατί δεν τους έχουμε δει να αγωνίζονται ακόμα. Ο Πετρόπουλος βοηθάει πολύ όπως και ο Αγκάνθο του Άρη που είναι σε θέση να δημιουργεί φάσεις μόνος του. Φταίνε και οι δύο ομάδες που αναγκάστηκαν να στηριχτούν σε μικρά παιδιά. Η διάταξη του άρθρου 44 τους διευκόλυνε, καθώς τους άφησε το περιθώριο να βρουν λύση στο οικονομικό όχι απλά για να γίνουν βιώσιμες αλλά και κερδοφόρες . Αυτοί έκαναν το αντίθετο και ξαναπτώχευσαν. Αναγκαστικά λοιπόν στηρίζονται πλέον σε νεαρά και άπειρα παιδιά, που δεν μπορούν να σηκώσουν στην πλάτη τους την μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ αλλά και του Άρη”.

To Top