Χριστοβασίλης στον… κόσμο του: “H ΕΠΟ να ακυρώσει την κλήρωση της Superleague 1”

Στο Πανηπειρωτικό Στάδιο βρέθηκαν χθες σήμερα οι κ.κ. Χριστοβασίλης και Βρακάς, πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα και της ΕΠΣ Ηπείρου αντίστοιχα, όπου στο περιθώριο του 3ου Vikos Cola Cup που συνδιοργανώνουν ΠΑΕ και Ένωση παραχώρησαν δηλώσεις.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Superleague 2 και τα τηλεοπτικά δικαιώματα σημειώνοντας τα παρακάτω:

«Δυστυχώς η αναδιάρθωση κατά ένα μέρος έγινε, αλλα τα προαπαιτούμενα τα οποία ακολουθούσαν αυτή την αναδιάρθρωση δεν ισχύουν. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ μας είπε χθες ότι χρήματα δεν υπάρχουν και εάν οι ομάδες της Super League 2 και της Football League θέλουν να έρθουν αυτά στις ομάδες θα πρέπει να απευθυνθούμε στην κυβέρνηση κι από κει και πέρα στον κύριο Παππά και τον υπουργό Οικονομικών, κάτι που θα κάνουμε τη Δευτέρα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Από την πλευρά μας, πιέζουμε πάρα πολύ διότι από ότι έχει αποφασιστεί για τη Superleague 2, δεν έχει γίνει σώμα και δεν πρόκειται να γίνει έαν δεν τακτοποιηθεί το οικονομικό θέμα. Δε θα λάβουν μέρος οι ομάδες στα πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20».

Για να καταλήξει: «Θέλουμε και τη συνδρομή της ΕΠΟ και θα ζητήσουμε να ακυρώσει την κλήρωση της Τρίτης! Διότι δεν είναι σωστό να διεξαχθεί μόνον η Super League 1 και να μην υπάρχουν άλλες κατηγορίες. Θέλω να πιστεύω ότι ο κύριος Γραμμένος θα επέμβει, διότι και στην ΕΠΟ υπάρχουν δύο γνώμες. Άλλα μας λέει ο κύριος Γραμμένος κι άλλα ο αντιπρόεδρος».

Βρακάς: «Το κράτος έχει συνέχεια, να τηρηθούν οι δεσμεύσεις»

«Η αναδιάρθρωση ξεκίνησε με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία να εξελιχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μπει σε άλλες δομές. Αρχικά οι περισσότεροι το είδαν θετικά γι’ αυτό και προχωρήσαμε προς αυτήν την κατεύθυνση. Άσχετα αν κάποια στιγμή έγιναν δεύτερες σκέψεις και ειδικά από τους υπεύθυνος της κυβέρνησης που πήγαν πίσω κάποια πράγματα και δημιουργήθηκε σε πολλούς από εμάς η αίσθηση ότι κάτι άλλο μπορεί να συμβαίνει. Εν πάση περιπτώσει, η αναδιάρθρωση ψηφίστηκε και τώρα δημιουργείται ένα επόμενο πρόβλημα. Πριν καν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο μπέρδεμα που δημιουργεί πρόβλημα σε όλα τα πρωταθλήματα.

Προσωπική μου άποψη, αλλά και της Ομοσπονδίας, είναι ότι το κράτος έχει συνέχεια.  Δεν μπορεί μία κυβέρνηση να λέει κάτι και εν όψει εκλογών να παίρνονται οι αποφάσεις πίσω. Πρέπει να υπάρχει συνέχεια και να δοθεί μία λύση άμεσα απ’ όλες τις πλευρές».

Πηγή: ipiros24.gr

To Top