ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Χριστοδούλου: «Η ΑΕΛ ήρθε να πάρει αυτό το αποτέλεσμα – Όλα ”ανοιχτά” στην Κύπρο»

Ο Μάριος Χριστοδούλου έκανε τα σχόλια του για τον χθεσινό αγώνα ανάμεσα στον Άρη και στην ΑΕΛ, για το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα της Κύπρου καθώς και για την ατμόσφαιρα του Χαριλάου.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Το σχόλιο του για τον χθεσινό αγώνα:

«Καταρχάς η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν πάρα πολύ ωραία, πολύ γεμάτο γήπεδο, πολύ «θερμός» ο κόσμος, φοβερή ατμόσφαιρα. Και ο κόσμος της ΑΕ Λεμεσού έκανε φοβερή ατμόσφαιρα. Δεν έγιναν φασαρίες. Ήταν ένα ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες όπως ο Άρης και η ΑΕ Λεμεσού, δύο ιστορικές ομάδες».

Για το «αντι-ποδόσφαιρο» της ΑΕΛ:

«Δεν συμφωνώ απόλυτα. Τα παιδιά ήρθαν να πάρουν αυτό το αποτέλεσμα. Σε μια τέτοια «καυτή» έδρα έπρεπε να κάνουν αργό ρυθμό παιχνιδιού. Προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα και το κατάφεραν. Ήταν αμυντικό το σύστημά της για να πάρει το αποτέλεσμα».

Για το αν άξιζε τη νίκη ο Άρης:

«Ναι άξιζε. Είχε πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια. Είχε και την κατοχή, θα μπορούσε να πετύχει το γκολ. Στην Κύπρο όλα είναι ανοιχτά. Η πρόκριση είναι 50-50%».

Για τη ρεβάνς στην Κύπρο:

«Θα παίξουν σε ένα πολύ ωραίο γήπεδο. Σίγουρα η ΑΕΛ θα πρέπει να ανοιχτεί. Με το 0-0 δεν θα περάσει κανείς. Θα πρέπει να ρισκάρει για να βάλει το γκολ η ΑΕΛ».

Για την ατμόσφαιρα του γηπέδου:

«Μου άρεσε πολύ ο κόσμος του Άρη. Το περίμεναν οι παίκτες της ΑΕΛ. Τους άρεσε πάρα πολύ. Είναι ευχάριστο να γεμίζουν τα γήπεδα. Στην Κύπρο δεν γίνεται αυτό. Μπράβο στον κόσμο του Άρη, μου άρεσε πολύ η κερκίδα, ήταν φανταστική. Εύχομαι στον Άρη να πάει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Είναι μεγάλη ομάδα».

To Top