ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! Έσπασαν τα δεσμά, υπάρχει ελπίδα! Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στην οικογένεια του ΑΡΗ και στους χιλιάδες οπαδούς του!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,
 

ΘΑΝΑΤΩ ΘΑΝΑΤΟΝ ΠΑΤΗΣΑΣ

ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΝΗΜΑΣΙΝ,
 

ΖΩΗΝ ΧΑΡΙΣΑΜΕΝΟΣ… 
Η κορύφωση του Θείου Δράματος ολοκληρώθηκε με την Ανάσταση του Κυρίου. Όλος ο ελληνισμός, όλος ο Ορθόδοξος Χριστιανισμός πανηγυρίζει με συγκίνηση και χαρά! Γιορτάζει το Πάσχα, την Ανάσταση, την Λαμπρή, την ανατροπή, την προσδοκία για ένα καλύτερο «αύριο», την προοπτική.

Θα πει κάποιος; Αυτά τα έχουμε ξανακούσει… Αυτά έχουν ειπωθεί ξανά… Κι όμως… Όταν κάτι είναι τόσο ατόφιο, ειλικρινές κι αληθινό, τότε πρέπει να επαναλαμβάνεται…

Το επισημαίνουμε με θλίψη, αλλά και οργή πολλές φορές ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια, η κατάσταση στην χώρα μας και στον πλανήτη είναι δύσκολη και δοκιμάζει τα ανθρώπινα όρια… Για όλους μας, για όλη την ελληνική κοινωνία… Για όλο τον κόσμο

Η αλήθεια είναι ότι (και) το φετινό Πάσχα (ποιο δεν ήταν όλα τα χρόνια;), η Ανάσταση του Κυρίου, συνδυάζεται με μια όχι και τόσο καλή κατάσταση με τα όσα συμβαίνουν στην χώρα, σε όλη τη γη, στους ανθρώπους όλης της πλάσης. Δρόμος πράγματι ανηφορικός, σωστός «Γολγοθάς».

Την ίδια ώρα ο λαός του Άρη, η πιο περήφανη αθλητική οικογένεια όπως αυτή του Μακεδονικού συλλόγου, βιώνουν με τη συμπλήρωση των 108 χρόνων ιστορίας.

Το PRESSARIS εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

To Top