Χριστουγεννιάτικη συμφωνία για τον Ερασιτέχνη με την Organo Gold

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Ερασιτέχνης Άρης ανακοίνωσε την συνεργασία του με την εταιρεία Organo Gold, η οποία είναι χορηγός και στην ΠΑΕ Άρης.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: “Ο ΑΣ Άρης εγκαινιάζει από σήμερα τη συνεργασία του με την Organo Gold. Η Organo Gold είναι μία παγκόσμια οικογένεια που μεγαλώνει και αναπτύσσεται κάθε μέρα. Μία οικογένεια που ενδιαφέρεται για εσάς και σας προτρέπει να αλλάξετε τη ζωή σας, αλλάζοντας τον καφέ σας.

Η Organo Gold συνδυάζει την απαράμιλλη ενέργεια του γανοδέρματος με τη μοναδική επιχειρηματική ευκαιρία, που θα σας δώσει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε τη ραγδαία αναπτυσσόμενη βιομηχανία στο χώρο της υγείας και της ευεξίας. Είτε αναζητάτε καλύτερη υγεία, περισσότερο ελεύθερο χρόνο ή ακόμα και πλούτο, η Organo Gold μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Δια μέσω της σελίδας http://arisac.organogold.com/ μπορείτε να ενημερωθείτε για την εταιρεία Organo Gold, αλλά και να γίνεται μέλος της μεγάλης αυτής εταιρείας-οικογένειας, η οποία από σήμερα βρίσκεται δίπλα στον αγαπημένο μας σύλλογο”.

To Top