Χριστουγεννιάτικο τραπέζι από… χρυσάφι – Πλήθος κόσμου στο Καπάνι για τις τελευταίες αγορές

«Χρυσή σφραγίδα» στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι έβαλε η ακρίβεια, καθώς οι τιμές όλων των προϊόντων που αγαπούν και αγοράζουν οι καταναλωτές κατά την περίοδο των γιορτών, έχουν ανέβει κατακόρυφα, ακόμη και στο Καπάνι της Θεσσαλονίκης.

Η κίνηση σήμερα στην κλασσική κρεαταγορά της συμπρωτεύουσας, είναι ιδιαίτερα αυξημένη αφού πλέον βρισκόμαστε μια ανάσα από τα Χριστούγεννα. Οι καταναλωτές διέθεταν αρκετές ημέρες ώστε να πραγματοποιήσουν την έρευνά τους για να καταφέρουν να ανταπεξέλθουν όσο φθηνότερα γίνεται στο φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Σύμφωνα με επαγγελματίες της περιοχής που μίλησαν στο ThessToday.gr οι Θεσσαλονικείς έμειναν και φέτος σταθεροί στις προτιμήσεις τους, αγοράζοντας κυρίως χοιρινό κρέας και κοτόπουλο, ενώ λιγότεροι επιθυμούν το μοσχαρίσιο.

Ωστόσο, πέραν της γευστικής προτίμησής τους στο κρέας, ο σημαντικότερος λόγος που στράφηκαν στο χοιρινό όλο και περισσότεροι καταναλωτές, είναι η τιμή του. «Ο καθένας προσπαθεί να γεμίσει το τραπέζι αλλά να έχει και κεράσματα για την οικογένεια και τους φίλους. Το χοιρινό είναι φθηνότερο από τα υπόλοιπα κρέατα» εξηγεί στο ThessToday.gr ιδιοκτήτρια κρεοπωλείου.

 

 

To Top