ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χριστοφορίδης, Γρόλλιος εισηγητές σε ημερίδα για την αθλητική δικαιοσύνη

Το Ινστιτούτο Διεθνούς και Ελληνικού Αθλητικού Δικαίου (Ι.Δ.Ε.Α.Δ.) διοργανώνει ημερίδα που διοργανώνει την Παρασκευή 2-10-2015 και ώρα 14.00 στο Ολυμπιακό Συγκρότημα του TAE KWON DO, στο Φάληρο, με θέμα:

ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΤΑ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ Ν.4326/2015

Στην ημερίδα, η οποία δεν έχει κόστος συμμετοχής-εγγραφής, θα αναλυθεί και θα συζητηθεί το νομικό θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την στελέχωση των πειθαρχικών – δικαιοδοτικών οργάνων της ΕΠΟ και των λοιπών ποδοσφαιρικών φορέων με τακτικούς δικαστές μετά την πρόσφατη νομοθέτησή του με τον νόμο 4326/2015.

Εισηγήσεις:

* Το άρθρο 89 του Συντάγματος περί δικαστικών ασυμβιβάστων: ανάλυση – ερμηνεία ( Σ. Χριστοφορίδης, Δικηγόρος-Μέλος ΙΔΕΑΔ)

* Το άρθρο 5 Ν.4326/2015 περί τοποθέτησης τακτικών δικαστών στα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα του ποδοσφαίρου: ανάλυση – ερμηνεία ( Χ. Γρόλλιος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)

* Τα πειθαρχικά και δικαιοδοτικά όργανα της ΕΠΟ σύμφωνα με το ισχύον καταστατικό της ( Γ. Παναγόπουλος, Δικηγόρος-Μέλος Δ.Σ. ΙΔΕΑΔ)

* Σύνοψη-συμπεράσματα στο πλαίσιο της νέας περί αυτοδιοίκητου διάταξης του Ν.4326/2015 ( Α. Μαλάτος, Πρόεδρος ΙΔΕΑΔ)

To Top